Kur hapen dyert e jetës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Kur hapen dyert e jetës.jpg

Filmi "Kur hapen dyert e jetës" prodhim i vitit 1984.

Përmbajtja e filmit[redakto | redakto tekstin burimor]

Bardhyli, një mjek i ri emërohet të punojë në një fshat të largët malor. Me vajtjen e tij atje, lind një keqkuptim midis tij dhe kryetarit të këshillit. Me kohë ai merë vesh se kyetari kërkonte ti bënte keq atij, duke i shkruajtur një redaksie gazetash. Qëndrim të tillë mbajnë edhe prindërit e Lizës, me të cilën kishte qene i dashuruar. Më pas ndihmon djalin e kryetarit, i cili është shumë i sëmurë. Ia delë mbanë me sukses gjatë një operacioni të vështirë, me gjithë mungesën e mjeteve më elementare për kryerjen e operacionit. Në fshat Bardhyli njihet me shumë shokë të rinj.

AKTORET[redakto | redakto tekstin burimor]