Lista e basketbollistëve të NBA-së sipas vendit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
NBA basketbollistët sipas vendit

Kjo është Lista e basketbollistëve të NBA-së sipas vendit. Lista përfshin të gjithë basketbollistët, edhe ata që luajnë momentalisht edhe ata që nuk luajnë. NBA i konsideron të gjithë basketbollistët që janë nga jashtë si "internacional", edhe nëse ata janë nga territoret e SHBA-ve si Puerto Rico dhe U.S. Virgin Islands.

Shtetet[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Shtetet me nga një ose dy basketbollistë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Flag of Egypt.svg Egjipti[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Flag of Estonia.svg Estonia[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Flag of Finland.svg Finlanda[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Flag of Gabon.svg Gabonia[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Flag of Guyana.svg Guiana[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Flag of Haiti.svg Haiti[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Flag of Hungary.svg Hungaria[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Flag of Iceland.svg Iceland[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Flag of Ireland.svg Irlanda[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Flag of Jamaica.svg Xhamajka[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Flag of Japan.svg Japonia[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Flag of Latvia.svg Letonia[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Flag of Lebanon.svg Libani[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Flag of Mali.svg Mali[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Flag of Mexico.svg Meksiko[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Flag of Montenegro.svg Mali i Zi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Flag of New Zealand.svg Zelanda e Re[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Flag of Norway.svg Norvegjia[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Flag of Romania.svg Romania[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Flag of Saint Vincent and the Grenadines.svg Shën Vincenti i Grenadines[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Flag of South Korea.svg Korea Jugore[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Flag of Switzerland.svg Zvicra[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Flag of Trinidad and Tobago.svg Trinidadi dhe Tobago[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Flag of Uruguay.svg Uruguai[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Flag of the United States.svg Ishujt e Virgjër të SHBA-së[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Flag of Venezuela.svg Venecuela[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Shih edhe[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Lidhje të jashtme[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]