Lista e universiteteve në Maqedoni

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Lista e universiteteve në Republikën të Maqedonisë publike dhe private.

Tetovë:

Shkup:

Gostivar

  • Universiteti Ndërkombëtar Vision [1]

Manastir:

Strugë:

(Universiteti Dardania)

  1. ^ www.vizyon.edu.mk