Lista e universiteteve në Maqedoninë e Veriut

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Lista e universiteteve në Maqedoninë e Veriut publike dhe private.

Tetovë:

Shkup:

Gostivar

  • Universiteti Ndërkombëtar Vision [1]

Manastir:

Strugë:

(Universiteti Dardania)

  1. ^ www.vizyon.edu.mk