Përdoruesi:Theoden sA/Research

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Wikipedia-logo-v2.svg Kontributet më të fundit në Wikipedia Shqip.

sqGjuha amtare e këtij përdoruesi është shqipja.

en This user is a native speaker of English.


it-3 Questo utente può contribuire con un Italiano di livello avanzato.

es-1Este usuario puede contribuir con un nivel básico de español.
[[Category:]]
tr-1 Bu kullanıcı düşük seviyede Türkçe anlıyor.


Interesat e mija kërkimore:
Shqiponja dykrenare Ky përdorues vjen nga Shqipëria
Noia 64 apps karm.svg Ky përdorues është anëtar në Wikipedia për 11 vjet, 2 muaj dhe 20 ditë.
Scale of justice 2.svg Ky përdorues është i diplomuar në shkencat juridike.

Kjo është faqe e një përdoruesiWikipedia.

Ky nuk është një artikull enciklopedik. Nëse ju gjeni këtë faqe në ndonjë vend tjetër përveç Wikipedia, jeni duke parë një site pasqyrues. Të jesh i vetëdijshëm se kjo faqe mund të jetë e vjetëruar dhe që përdoruesi të cilit i takon kjo faqe mund të mos ketë përkatësi personale me ndonjë vend tjetër përveç Wikipedia vetë. Faqja origjinale është e vendosur në http://sq.wikipedia.org/wiki/P%C3%ABrdoruesi:Theoden_sA/Research.