Prime Cuts

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Prime Cuts
PrimeCuts.jpg
Kompilim by
Released2006
GenreProgressive rock
Instrumental rock
Jazz fusion
Length54:07
LabelMagna Carta
ProducerJordan Rudess
Jordan Rudess chronology
Rhythm of Time
(2004)
Prime Cuts The Road Home
(2007)

Prime Cuts është një kompilim nga Jordan Rudess i lëshuar në vitin 2006.

Përmban performanca nga Robert Berry, Marc Bonilla, Terry Bozzio, Jerry Goodman, Tony Levin, Rod Morgenstein, John Petrucci, Simon Phillips, Mike Portnoy, Kip Winger, dhe Mark Wood. Gjithashtu përmban edhe dy duete me Jordan Rudess dhe Kip Winger të palëshuara më parë.

Këngët[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. "Universal Mind" - 7:50 (Liquid Tension Experiment)
  2. "Tear Before The Rain" - 6:33 (Jordan Rudess (mix i palëshuar mëparë))
  3. "Revolutionary Etude" - 2:37 (Jordan Rudess)
  4. "Osmosis" - 4:21 (remix i Liquid Tension Experiment)
  5. "Faceless Pastiche" - 4:27 (Rod Morgenstein dhe Jordan Rudess)
  6. "Outcast" - 4:22 (Jordan Rudess)
  7. "Liquid Dreams" - 10:48 (Liquid Tension Experiment)
  8. "Hoedown" - 3:46 (Artistë të ndryshëm "Haraçi për Emerson Lake and Palmer")
  9. "Beyond Tomorrow" - 9:54 (Jordan Rudess (mix i palëshuar mëparë))
  10. "Feed The Wheel" - 7:14 (Jordan Rudess)

Lidhje të jashtme[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]