Artikuj të paredaktuar

Jump to navigation Jump to search

Informacioni i mëposhtëm është një kopje e rifreskuar më 13 gusht 2019 03:29.

Rifreskimi i kësaj faqeje tani për tani është ndaluar, prandaj dhe informacioni i mëposhtëm mund të jetë i vjetërsuar.

Showing below up to 50 results in range #1 to #50.

Shikoni (50 më para) (50 më pas) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

 1. Mësues në Kosovë e në Shqipëri : personalitete të shquara të arsimit tonë kombëtar‏‎ (1 redaktime)
 2. Renville County (North Dakota)‏‎ (1 redaktime)
 3. Dritas‏‎ (1 redaktime)
 4. McNairy County‏‎ (1 redaktime)
 5. Të dhëna arkeologjike për prehistorinë e territorit të Qarkut të Beratit‏‎ (1 redaktime)
 6. Kujtim Kapllani‏‎ (1 redaktime)
 7. Rajoni Sédhiou‏‎ (1 redaktime)
 8. Seleksioni 039‏‎ (1 redaktime)
 9. Tolar‏‎ (1 redaktime)
 10. Xanti Skavinski‏‎ (1 redaktime)
 11. Kosova '75‏‎ (1 redaktime)
 12. Komarak‏‎ (1 redaktime)
 13. Kontributi i bashkëatdhetarëve kosovarë emigrantë në Suedi për pavarësinë e Kosovës. V.3‏‎ (1 redaktime)
 14. Usini‏‎ (1 redaktime)
 15. Atsushi Yoneyama‏‎ (1 redaktime)
 16. Greqia-Shqipëria dhe emigranti‏‎ (1 redaktime)
 17. Gramsh Fshat‏‎ (1 redaktime)
 18. Vera Razburgaj‏‎ (1 redaktime)
 19. Alabasta‏‎ (1 redaktime)
 20. Lufta për të mbetur njeri : intervista, artikuj, fjalime për demokracinë në Shqipëri dhe lirinë në Kosovë : 1990-2000‏‎ (1 redaktime)
 21. Shpellë (Komuna Velçan)‏‎ (1 redaktime)
 22. Bushkash‏‎ (1 redaktime)
 23. Kalivaç (Lezhë)‏‎ (1 redaktime)
 24. Simpson County (Kentucky)‏‎ (1 redaktime)
 25. Katesh‏‎ (1 redaktime)
 26. Fillmore County (Minnesota)‏‎ (1 redaktime)
 27. Artery Recordings‏‎ (1 redaktime)
 28. Fahri Ramadani‏‎ (1 redaktime)
 29. Paratë (film)‏‎ (1 redaktime)
 30. Ever Palacios‏‎ (1 redaktime)
 31. Hidrovori (Durrës)‏‎ (1 redaktime)
 32. Banesa, oda e miqve : elementet arkitektoniko-dekorative : Berat, Gjirokastër‏‎ (1 redaktime)
 33. Rezervati natyror "Kardhiq"‏‎ (1 redaktime)
 34. Van Zandt County (Texas)‏‎ (1 redaktime)
 35. Musa Piperku‏‎ (1 redaktime)
 36. Takimi i tetë vjetor ndërkombëtar i Institutit Alb-Shkenca : Tiranë, 29-31 gusht 2013 : pëmbledhje e punimeve shkencore‏‎ (1 redaktime)
 37. Val-de-Marne‏‎ (1 redaktime)
 38. Aslı Enver‏‎ (1 redaktime)
 39. Thayer County‏‎ (1 redaktime)
 40. Toru Sano‏‎ (1 redaktime)
 41. Kujtime, mbresa dhe shënime për Kosovën‏‎ (1 redaktime)
 42. Kupas‏‎ (1 redaktime)
 43. William Stern‏‎ (1 redaktime)
 44. Maja Visens‏‎ (1 redaktime)
 45. Kosova : ditari i vitit 1999 : lufta e popullit shqiptar të Kosovës e drejtuar dhe e kryer nga UÇK, kundër pushtimit serb : (3 janar-12 qershor)‏‎ (1 redaktime)
 46. ML-20‏‎ (1 redaktime)
 47. Antonio de la Cruz‏‎ (1 redaktime)
 48. Ura e Goricës (Kurt Pashes)‏‎ (1 redaktime)
 49. Friedrich von Schmidt‏‎ (1 redaktime)
 50. Lista e kantoneve në departamentin Côtes-d'Armor‏‎ (1 redaktime)

Shikoni (50 më para) (50 më pas) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).