Të gjithë regjistrat

Jump to navigation Jump to search

Kjo faqe tregon një pamje të përmbledhur të regjistrave të ngarkimeve, grisjeve, mbrojtjeve, bllokimeve, dhe të veprimeve administrative. Mundeni të kufizoni informactionin sipas tipit të regjistrit, emrit të përdoruesit, si dhe faqes në çështje.

Regjistrat
(më të rinj | më të vjetër) Shikoni (50 më të reja) () (20 | 50 | 100 | 250 | 500).
 • 8 shtator 2021 13:03 Olsi diskuto kontribute bllokoi KorcaPlusTV diskuto kontribute me një kohë të skadimit pa kufi (krijimi i llogarive është i çaktivizuar) (Nofkë e papranueshme)
 • 8 shtator 2021 13:02 Olsi diskuto kontribute grisi faqen Përdoruesi:KorcaPlusTV (Reklamim: përmbajtja ishte: 'Korça Plus TV u themelua më datë 1 Prill 2018, si kanal televiziv me qendër në qytetin e Korçës dhe transmeton në të gjithë botën, ç'do ngjarje që zhvillohet në qarkun e Korçës. '''Korça Plus TV''' është rregjistruar nëpermjet '''QKB''' (Qëndra Kombëtare e Biznesit) me këtë numër identifikimi NIPT (NUIS) '''L94517002G'''. Nën logon e Korça Plus TV , shqiptarët e informohen dhe argëtohen nga programet që ky televizion transmeton. '''Korça...')
 • 31 korrik 2021 21:09 Olsi diskuto kontribute grisi faqen Ornela Ademi (Reklamim: artikulli nuk ka asnje burim)
 • 30 korrik 2021 22:52 Olsi diskuto kontribute grisi faqen Diskutim:Aristoteli thënie (përmbajtja ishte: "Thëniet e Aristotelit" dhe i vetmi redaktor ishte "Marko671919" (diskutimet))
 • 30 korrik 2021 22:52 Olsi diskuto kontribute grisi faqen Buda thënie (Tekst pa përmbajtje enciklopedike: përmbajtja ishte: '• Në betejen e lumit me shkëmbin,është lumi ai që fiton: jo për shkak te forcës,por për shkak të këmbënguljes • Tri gjëra nuk mund të fshihen gjatë: dielli, hëna dhe e vërteta • Ndryshimi nuk është kurrë i dhimbshëm,vetëm rezistenca ndaj ndryshimit është e dhimbshme • Të ushqyerit me mish shuan flakën e madhe të mëshirës • Nëse nuk shoqërohesh dot me një njeri më të mirë apo aq të mirë sa ti,rri vetëm! Me budallain nuk ka...')
 • 30 korrik 2021 22:51 Olsi diskuto kontribute grisi faqen Sokrati thënie (Tekst pa përmbajtje enciklopedike: përmbajtja ishte: 'parapamje|sokrati duke filozofuar 1• E vetmja mençuri e vërtetë është të dish se nuk di asgjë 2• Edukimi është ndezja e një flake, jo mbushja e një ene 3• Unë nuk mund ti mësoj askujt asgjë,Unë vetëm mund t’i bëj të mendojnë 4• Jeta e pashqyrtuar nuk ia vlen të jetohet 5• Për ta gjetur vetveten, mendoni për vetveten 6• Mendjet e mëdha diskutojnë idetë, mendjet mesatare diskut...')
 • 30 korrik 2021 22:51 Olsi diskuto kontribute grisi faqen Homeri thënie (Tekst pa përmbajtje enciklopedike: përmbajtja ishte: "• Kot që i ruhesh një vesi nëse i jepesh një tjetri • Asgjë nuk urrej më shumë se njeriun që tjetër mbrun në gji e tjetër flet me gojë • Perënditë na i japin kënaqësitë që ne të mundemi të thurim këngë për to • Citimet janë fjalë me krahë • Me marrëzitë e tyre ata u vranë, budallenjtë • Një guxim i denjë tak..." dhe i vetmi redaktor ishte "Marko671919" (diskutimet))
 • 30 korrik 2021 22:51 Olsi diskuto kontribute grisi faqen Eskili thënie (Tekst pa përmbajtje enciklopedike: përmbajtja ishte: "• Dituria vjen vetëm përmes vuajtjeve • Në luftë, e vërteta është viktima e parë • Lumturia është një zgjedhje që kërkon përpjekje herë pas here • Në një farë mënyre kjo është sëmundja e tiranisë, të mos kesh besim te miqtë • Ka përparësi në mençurinë e fituar nga dhimbja • Mos quani asnjë njeri të lumtur de..." dhe i vetmi redaktor ishte "Marko671919" (diskutimet))
 • 30 korrik 2021 22:51 Olsi diskuto kontribute grisi faqen Rumi thënie (Tekst pa përmbajtje enciklopedike: përmbajtja ishte: "• Shto peshën e fjalëve, jo volumin e zërit. Është shiu që i rrit lulet, jo bubullima • O njeri! Udhëto nga vetja jote në veten tënde • Mos u pikëllo. Çdo gjë që humbni vjen në një formë tjetër • Lëreni veten të tërhiqet në heshtje nga tërheqja më e fortë e asaj që vërtet doni • Nuk kam fe. Feja ime është dashuria..." dhe i vetmi redaktor ishte "Marko671919" (diskutimet))
 • 30 korrik 2021 22:51 Olsi diskuto kontribute grisi faqen Seneka thënie (Tekst pa përmbajtje enciklopedike: përmbajtja ishte: "• Ka më shumë gjëra që na frikësojnë sesa na dëmtojnë, ne vuajmë më shumë në imagjinatë sesa në realitet • Nëse dikush nuk e di drejt cilit port po lundron, asnjë erë nuk është e favorshme • Ndonjëherë edhe të jetosh është një akt guximi • E gjithë mizoria buron nga dobësia • Feja konsiderohet nga njerëzit e thjes..." dhe i vetmi redaktor ishte "Marko671919" (diskutimet))
 • 30 korrik 2021 22:51 Olsi diskuto kontribute grisi faqen Lukretius thënie (Tekst pa përmbajtje enciklopedike: përmbajtja ishte: "• Ajo që është ushqim për një, është për të tjerët helm i hidhur • Asgjë nuk mund të krijohet nga asgjëja • Ajo që doli dikur nga toka zhytet përsëri në tokë • Fillimet e para të gjërave nuk mund të dallohen nga syri • Të vërtetat ndezin dritën për të vërtetat • Të gjitha fetë janë njësoj sublime ndaj injoran..." dhe i vetmi redaktor ishte "Marko671919" (diskutimet))
 • 30 korrik 2021 22:51 Olsi diskuto kontribute grisi faqen Hesiodi thënie (Tekst pa përmbajtje enciklopedike: përmbajtja ishte: "• Sepse besimi dhe dëshira e dobët e besimit i kanë shkatërruar njerëzit njësoj • Puna nuk është turp: është kotësia që është një turp • Mundohuni të merrni për një mik një person të lagjes tuaj • Blerja do të thotë jetë për njerëzit e mjerë • Budallai meson veç pasi e peson • Shpesh një qytet i tërë ka vuajtu..." dhe i vetmi redaktor ishte "Marko671919" (diskutimet))
 • 30 korrik 2021 22:50 Olsi diskuto kontribute grisi faqen Rene Dekart thënie (Tekst pa përmbajtje enciklopedike: përmbajtja ishte: "• Unë mendoj; prandaj jam • Leximi i të gjithë librave të mirë është me të vërtetë si një bisedë me njerëzit më fisnikë të shekujve të kaluar që ishin autorët e tyre, por jo një bisedë e studiuar me kujdes, në të cilën ata nuk na zbulojnë asgjë, por më të mirën e mendimeve të tyre • Pushtoni vetveten sesa botën • D..." dhe i vetmi redaktor ishte "Marko671919" (diskutimet))
 • 30 korrik 2021 22:50 Olsi diskuto kontribute grisi faqen Thomas paine thënie (Tekst pa përmbajtje enciklopedike: përmbajtja ishte: "• Këto janë kohërat që provojnë shpirtrat e njerëzve • Unë nuk ofroj asgjë më shumë se fakte të thjeshta, argumente të qarta dhe mendje të shëndoshë • Sa më i vështirë të jetë konflikti, aq më i lavdishëm është triumfi • Atë që e marrim shumë lirë, e vlerësojmë shumë lehtë; është vetëm dashuria që i jep gjith..." dhe i vetmi redaktor ishte "Marko671919" (diskutimet))
 • 30 korrik 2021 22:50 Olsi diskuto kontribute grisi faqen Parmendi thënie (Tekst pa përmbajtje enciklopedike: përmbajtja ishte: "• Të jesh dhe të kesh kuptim janë e njëjta gjë • Le të vendosë vetëm arsyeja • Është e nevojshme që ti të mësosh të gjitha gjërat, si thelbin e qëndrueshëm të së vërtetës bindëse, ashtu edhe mendimet e njerëzve në të cilat nuk mbështetet asnjë besim i vërtetë • Ne mund të flasim dhe të mendojmë vetëm për ato që..." dhe i vetmi redaktor ishte "Marko671919" (diskutimet))
 • 30 korrik 2021 22:50 Olsi diskuto kontribute grisi faqen Diogjeni thënie (Tekst pa përmbajtje enciklopedike: përmbajtja ishte: "• Turma është nëna e tiranëve • Koha është pasqyra e përjetësisë • Sundimtarët e urtë zakonisht kanë këshilltarë të urtë , sepse njeriu që është i aftë të dallojë njeriun e urtë është edhe vetë i tillë • Çfarë është një filozof që nuk lëndon ndjenjat e askujt? • Përse jeton nëse nuk kujdesesh që të jetosh..." dhe i vetmi redaktor ishte "Marko671919" (diskutimet))
 • 30 korrik 2021 22:50 Olsi diskuto kontribute grisi faqen Empedokli thënie (Tekst pa përmbajtje enciklopedike: përmbajtja ishte: "• Zoti është një rreth, qendra e të cilit është kudo dhe perimetri i tij askund • Shumë zjarre digjen nën sipërfaqe • Asnjë gjë e vdekshme nuk ka një fillim, as nuk përfundon me vdekje dhe shfarosje; ekziston vetëm një përzierje dhe pastaj ndarje e asaj që ishte e përzier, por nga njerëzit e vdekshëm këto procese janë quajtur..." dhe i vetmi redaktor ishte "Marko671919" ([[User talk:Marko671919|disku...)
 • 30 korrik 2021 22:50 Olsi diskuto kontribute grisi faqen Herakliti thënie (Tekst pa përmbajtje enciklopedike: përmbajtja ishte: "1• Askush nuk kalon kurrë në të njëjtin lum 2 herë, sepse nuk është i njëjti lum dhe ai nuk është i njëjti njeri 2• Bollëku i njohurive nuk i mëson njerëzit të jenë të mençur 3• Shumë mësim nuk mëson mirëkuptim 4• Karakteri i njeriut është fati i tij 5• Ne jemi pothuajse vetvetja kur arrijmë seriozitetin e fëmijës n..." dhe i vetmi redaktor ishte "Marko671919" (diskutimet))
 • 30 korrik 2021 22:50 Olsi diskuto kontribute grisi faqen Platoni thënie (Tekst pa përmbajtje enciklopedike: përmbajtja ishte: 'parapamje|platoni 1• Dashuria është një sëmundje e rëndë mendore 2• Jini të sjellshëm me të gjithë që takoni sepse të gjithë po bëjnë një betejë të vështirë 3• Mos e dekurajoni kurrë askënd, i cili vazhdimisht bën përparim, pa marrë parasysh sa i ngadaltë është 4• Masa e një njeriu është ajo që ai bën me fuqine qe ka 5• Shtetet janë si njerëzit, ato rriten...')
 • 30 korrik 2021 22:49 Olsi diskuto kontribute grisi faqen Ciceroni thënie (Tekst pa përmbajtje enciklopedike: përmbajtja ishte: "• Nëse keni një kopsht dhe një bibliotekë, keni gjithçka që ju nevojitet • Këshilla kushton më pak se ndihma • Njeriu është armiku më i betuar i vetvetes • Duhet të jemi shërbëtorë të rrethanave • Secili e di se sa dhen ka,por jo se sa miq ka • Tekat e fatit vene ne prove besueshmerine e miqve • Njerëzit dhe kombet që..." dhe i vetmi redaktor ishte "Marko671919" ([[User talk:Marko671919|diskutime...)
 • 30 korrik 2021 22:49 Olsi diskuto kontribute grisi faqen Ksenofoni thënie (Tekst pa përmbajtje enciklopedike: përmbajtja ishte: 'parapamje|ksenofoni 1• Sipas përvojës sime,njerëzit që i përgjigjen fatit të mirë me modesti janë më të vështirë për tu gjetur,sepse në vetë natyrën e gjërave, suksesi tenton të krijojë krenari dhe verbëri në zemrat e njerëzve,ndërsa vuajtjet i mësojnë ata të jenë të durueshëm dhe të fortë 2• Asnjë qenie njerëzore nuk do ta dijë kurrë të vërtetën, sepse edhe sikur të ndodhte ta thoshi...')
 • 30 korrik 2021 22:47 Olsi diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Marko671919 nga autochecked user dhe Redaktor në (asgjë) (krijim artikujsh joenciklopedikë)
 • 30 korrik 2021 22:46 Olsi diskuto kontribute grisi faqen Aristoteli thënie (Tekst pa përmbajtje enciklopedike: përmbajtja ishte: "parapamje 1• Njohja e vetvetes është fillimi i gjithë mençurisë 2• Çfarë është një mik? Një shpirt i vetëm që banon në dy trupa 3• Edukimi i mendjes pa edukimin e zemrës nuk është aspak edukim 4• Asnjë mendje e madhe nuk ka ekzistuar kurrë pa një prekje çmendurie 5• Ne jemi ajo..." dhe i vetmi redaktor ishte "Marko671919" ([[User talk:Marko671919|diskutime...)
 • 3 maj 2021 16:30 Olsi diskuto kontribute bllokoi Klarokeks diskuto kontribute me një kohë të skadimit pa kufi (krijimi i llogarive është i çaktivizuar, posta elektronike është e bllokuar, nuk mund të redaktojë faqen e tij të diskutimit) (Kukull i një përdoruesi tjetër vandal: Goelia)
 • 28 prill 2021 15:42 Olsi diskuto kontribute grisi faqen Wikipedia:Faqja kryesore/Artikulli i javës/2021/17 (Tekst pa përmbajtje enciklopedike: përmbajtja ishte: "* Me gjatësinë e verifikuar zyrtarisht prej 8,8 cm turku Mehmet Ozjurek është shpallur para disa kohësh fitues në garat e dyta ndërkombëtare të hundëmëdhenjve të mbajtur në Stamboll. * * Në Britaninë e Madhe është kultivuar lakra më e madhe. Pesha e saj është 51,80 kg. * * Autobusi i prodhuar në Moskë (Rusi) më vitin..." dhe i vetmi redaktor ishte "Varrea e Fterres" ([[User talk:Varrea e Fterres...)
 • 20 prill 2021 21:42 Olsi diskuto kontribute grisi faqen Wikipedia:Faqja kryesore/Artikulli i javës/2021/16 (Vandalizëm: përmbajtja ishte: "Sulejman Mato" dhe i vetmi redaktor ishte "Varrea e Fterres" (diskutimet))
 • 15 prill 2021 00:42 Olsi diskuto kontribute grisi faqen OTR Records (përmbajtja ishte: "ON TOP OF THE REST ose si esht njohur ndryshe OTR eshte nje nga grupet me te medha te muzikes.OTR i ka pasur fillimet e saj ne Angli Londer ne te cilin jane bashkuar shumica e pjesetarve te grupit.Tre pjesaret e par te grupit jane Noizy lideri[Rigels Rajku]Varrosi dhe Lil Koli." dhe i vetmi redaktor ishte "46.252.44.156" (diskutimet))
 • 29 mars 2021 17:14 Olsi diskuto kontribute grisi faqen Wikipedia:Faqja kryesore/Artikulli i javës/2021/13 (përmbajtja ishte: "*Organet tona kryesore 1.Mushkerite,ne thithim ajer me to.Mushkerite jane organe te sistemit te frymemarrjes.Ne mund te jetojme vetem pak minuta pa ajer. 2.Zemra,pompon gjak ne trupin tone,zemra, me tkurrjet e saj ritmike,e dergon gjakun ne te gjitha pjeset e trupit. 3.Truri,eshte pjese e sistemit nervor.Ai eshte qendra qe kontrollon trupin.Ai kryen..." dhe i vetmi redaktor ishte "79.98.113.189" (diskutimet))
 • 28 mars 2021 00:15 Olsi diskuto kontribute grisi faqen Sevim arbana (Faqe me përmbajtje në gjuhë të huaj: përmbajtja ishte: "parapamje|Sevim Arbana Sevim Arbana, born 1951, was one of the first activists of the democratic movement in Albania and the founder of the organization Useful to Albanian Women (UAW). She is also a human rights activist who supports groups in need and was a founder of the peace movement, Woman Bridge for Peace and Understanding, in the Balkans..." dhe i vetmi redaktor ishte "[[Special:Contributions/BriOrM|BriO...)
 • 3 mars 2021 03:52 Olsi diskuto kontribute bllokoi Jemecho diskuto kontribute me një kohë të skadimit pa kufi (krijimi i llogarive është i çaktivizuar, posta elektronike është e bllokuar, nuk mund të redaktojë faqen e tij të diskutimit) (Kukull i një përdoruesi tjetër vandal: Kukull e Goelia)
 • 3 mars 2021 03:52 Olsi diskuto kontribute bllokoi Urisbiy diskuto kontribute me një kohë të skadimit pa kufi (krijimi i llogarive është i çaktivizuar, posta elektronike është e bllokuar, nuk mund të redaktojë faqen e tij të diskutimit) (Kukull i një përdoruesi tjetër vandal: Kukull e Goelia)
 • 8 shkurt 2021 23:14 Olsi diskuto kontribute bllokoi Inalbania.al diskuto kontribute me një kohë të skadimit pa kufi (krijimi i llogarive është i çaktivizuar) (Nofkë e papranueshme)
 • 8 shkurt 2021 23:14 Olsi diskuto kontribute grisi faqen Përdoruesi:Inalbania.al (Reklamim: përmbajtja ishte: "inalbania.al Online Marketing Agency Jemi Agjensi qe Reklamon Biznese Shqiptare Online ne Internet! WWW.INALBANIA.AL • Krijojme nje Artikull Online ne Portal i cili prezanton biznesin tuaj, sherbimet, produktet, vendodhjen dhe te dhenat e kontaktit. • Ne Portal do te qendroni i reklamuar non-stop, gjate gjithe abonimit." dhe i vetmi redaktor ishte "Inalbania.al" (diskutimet))
 • 8 shkurt 2021 23:14 Olsi diskuto kontribute grisi faqen Inalbania.al (Reklamim: përmbajtja ishte: "Online Marketing Agency. inAlbania.al Who is InAlbania.al Jemi Agjensi qe Reklamon Biznese Shqiptare Online ne Internet! WWW.INALBANIA.AL • Krijojme nje Artikull Online ne Portal i cili prezanton biznesin tuaj, sherbimet, produktet, vendodhjen dhe te dhenat e kontaktit. • Ne Portal do te qendroni i reklamuar non-stop." dhe i vetmi redaktor ishte "Inalbania.al" (diskutimet))
 • 7 shkurt 2021 23:14 Olsi diskuto kontribute bllokoi Garussius diskuto kontribute me një kohë të skadimit pa kufi (krijimi i llogarive është i çaktivizuar) (Kukull i një përdoruesi tjetër vandal)
 • 31 janar 2021 15:37 Olsi diskuto kontribute grisi faqen Fjali me peremrin vetor (Faqe me përmbajtje në gjuhë të huaj: përmbajtja ishte: '{{Grise|1=Out of project scope}} In the three decades of economic development after 1960, there was rapid economic growth known as Japan's post-war economic miracle . Thanks to guidelines from the Ministry of Economy, Trade and Industry, with average growth rates of 10% in the 1960s, 5% in the 1970s and 4% in the 1980s, Japan has been able to reach and maintain itself as the world's second largest economy since 1978 to 2010. In 2010, i...)
 • 29 janar 2021 16:07 Olsi diskuto kontribute bllokoi Lulbasha69 diskuto kontribute me një kohë të skadimit pa kufi (krijimi i llogarive është i çaktivizuar) (Vendosje të përmbajtjeve vandale)
 • 27 janar 2021 11:23 Olsi diskuto kontribute grisi faqen Trekendshi bermuda (Provë, faqe bosh ose pa kuptim: përmbajtja ishte: "<small>bermuda ose deti i djallit kan nje mistern qe u sgjidh</small> <!-- aji eshte se valet shkujn deri ne 30 metre dhe 500000 kilometra lartesi -->" dhe i vetmi redaktor ishte "185.173.206.133" (diskutimet))
 • 23 janar 2021 01:10 Olsi diskuto kontribute grisi faqen ILIR BAXHAKU (përmbajtja ishte: "#RIDREJTO Ilir Baxhaku" dhe i vetmi redaktor ishte "Guweuwch" (diskutimet))
 • 23 janar 2021 01:09 Olsi diskuto kontribute grisi faqen CuQ Studio (Reklamim: përmbajtja ishte: "'''CuQ Studio''' është një studio shqiptare që specializohet në dublimin dhe titrimin e karikaturave. Ato u lansuan në 2019. {{cung}}" dhe i vetmi redaktor ishte "MotuPatluTheBestAnime" (diskutimet))
 • 23 janar 2021 01:09 Olsi diskuto kontribute bllokoi Guweuwch diskuto kontribute me një kohë të skadimit pa kufi (krijimi i llogarive është i çaktivizuar, posta elektronike është e bllokuar, nuk mund të redaktojë faqen e tij të diskutimit) (Kukull i një përdoruesi tjetër vandal)
 • 21 janar 2021 05:25 Olsi diskuto kontribute bllokoi Kendimbuldum diskuto kontribute me një kohë të skadimit pa kufi (krijimi i llogarive është i çaktivizuar, posta elektronike është e bllokuar) (Kukull i një përdoruesi tjetër vandal: Goelia)
 • 20 janar 2021 01:14 Olsi diskuto kontribute bllokoi Dilleq diskuto kontribute me një kohë të skadimit pa kufi (krijimi i llogarive është i çaktivizuar, posta elektronike është e bllokuar) (Kukull i një përdoruesi tjetër vandal: Goelia)
 • 18 janar 2021 23:31 Olsi diskuto kontribute grisi faqen Përdoruesi:Ermal Murati (Reklamim: përmbajtja ishte: "= '''PROJEKTIM - ZBATIM - SUPERVIZIM & KONSULENCË OBJEKTI NË NDËRTIM''' = Te nderuar Partner , Kolege & Klient ! Duke shpresuar per nje bashkepunim midis nesh , me poshte gjeni nje prezantim te shkurter rreth formimit tim profesional ne fushen e ndertimit . Faleminderit ! Une jam Diplomuar si Teknik Ndërtimi–Niveli III & Inxhinier Ndërtimi–..." dhe i vetmi redaktor ishte "Ermal Murati" (diskutimet))
 • 16 janar 2021 16:12 Olsi diskuto kontribute grisi faqen Gani Gashi Piktor (Faqja ekziston nën një titull tjetër: përmbajtja ishte: "{{Infobox piktor|emri=Gani Gashi|foto=Gani Gashi.jpg|titulli=Piktor|emri i vërtetë=|ditëlindja=27 Shkurt 1944|vendlindja=MramorI (Kosovë)|pseudonimi=Piktori|i_njohur_për=|nacionaliteti=Shqiptar|nënshtetësia=Kosovë|zhanri=Modern|webfaqja=https://www.instagram.com/gani.i.gashi/ https://www.facebook.com/gani.gashi.piktor..." dhe i vetmi redaktor ishte "46.99.25.31" ([[Use...)
 • 15 janar 2021 04:31 Olsi diskuto kontribute grisi faqen Politikanë i pavarur (Faqja ekziston nën një titull tjetër: përmbajtja ishte: "Vjosa Osmani. është U.D. Presidente e Republikës së Kosovës me afat gjashtë(6) mujor sipas Kushtetutës së Republikës së Kosovës. Vjosa Osmani është aktualisht Kryetare e Kuvendit të Republikës së Kosovës,dhe me datën 5 nëntor 2020 ka marrë detyrën e kryetarit të shtetit në detyrë(U.D.) shkaku se ish-Presidentit Hashim Tha..." dhe i vetmi redaktor ishte "185.171.61.45" ([[User talk:185.171.61.4...)
 • 15 janar 2021 01:32 Olsi diskuto kontribute bllokoi Giaouad diskuto kontribute me një kohë të skadimit pa kufi (krijimi i llogarive është i çaktivizuar) (Kukull i një përdoruesi tjetër vandal)
 • 14 janar 2021 21:55 Olsi diskuto kontribute grisi faqen Vehbi Ibrahimi (Shkelje e të drejtave të autorit: përmbajtja ishte: "                          VEHBI IBRAHIMI                                                                                                                                              Vehbi Ibrahimi u lind më  23 maj 1938 në fshatin Margesh, Komuna Gjilan  Nëna H..." dhe i vetmi redaktor ishte "188.149.0.222" (diskutimet))
 • 13 janar 2021 16:51 Olsi diskuto kontribute grisi faqen Serxho Sulejmani (Provë, faqe bosh ose pa kuptim: përmbajtja ishte: "Cilësohet si një nga djemtë më të mirë ndonjëherë. Ju po redaktoni një artikull! Përpara se të shtoni informacion kini parasysh këto udhëzime: Sigurohuni të vendosni burime të besueshme e serioze. Sigurohuni të vendosni kategoritë përkatëse. Për çdo paqartësi kontaktoni me një administrator nga lista këtu. If you do..." dhe i vetmi redaktor ishte "Serxho Sulejmani" ([[User talk:Serxho Sulejmani|dis...)
 • 12 janar 2021 18:49 Olsi diskuto kontribute bllokoi Eworg diskuto kontribute me një kohë të skadimit pa kufi (krijimi i llogarive është i çaktivizuar, posta elektronike është e bllokuar, nuk mund të redaktojë faqen e tij të diskutimit) (Kukull i një përdoruesi tjetër vandal)
(më të rinj | më të vjetër) Shikoni (50 më të reja) () (20 | 50 | 100 | 250 | 500).