Dallime mes rishikimeve të "Antoneta Papapavli"

Jump to navigation Jump to search
*[[Kur ndahesh nga shokët]] ({{F|1986}}) ... nena e Zanes
*[[Kur hapen dyert e jetës]] ({{F|1986}}) ... nëna e Lizës
*[[Hijet që mbetën pas|Hije që mbeten pas]] ({{F|1985}}) ... Sania, nëna e Marjetës
*[[Nxënësit e klasës sime]] - ({{F|1984}}) ... Vangjelia, bashkëshortja e Kristoforit
*[[Apasionata]] ({{F|1983}}) ... Profesorja e Mirës
*[[Përballimi]] ({{F|1976}}) ... Klea
*[[Komisari i dritës]] ({{F|1966}}) ... Ngjela
*[[Shoku yne Tili]] ({{F|1981}}) ... Drejtoresha e shkolles
*[[Tinguj lufte]] ({{F|1976}}) ... E shoqja e Galipit
== Role ne teater ==
*[[Karnavalet e Korces]] ({{}}) ... Olimbia
*[[Cuca e maleve]] ({{}}) ... Cuca
*[[Toka jone]] ({{}}) ... Mara
*[[Arturi Ui]] ({{}}) ... Deizi
*[[Fytyra e dyte]] ({{}}) ... Bajamja
*[[Intrige dhe dashuri]] ({{}}) ... Ledi Milford
*[[Shkelqimi dhe renia e shokut Zylo]] ({{}}) ... Adela
*[[Hijet e nates]] ({{}}) ... Gjyshja
*[[Pallati 176]] ({{}}) ... mamaja e Elses
 
 
Anonymous user

Menyja e lëvizjeve