Ndryshimi mes inspektimeve të "Gjuhët e Ukrainës"

Jump to navigation Jump to search
v
v (U kthyen ndryshimet e Ah3kal (diskutimet) në versionin e fundit nga TohaomgBot.)
File:Ukraine_census_2001_Ukrainian.svg|Ukrainës
File:Ukraine_census_2001_Russian.svg|Ruse
File:Ukraine majority Language Map 2001.png|Të dyja
File:Map12 b.png|Njohja e ukrainës (e kuqe kolonë) dhe ruse (blu kolonë)
File:Crymean Tatar lang.png|Crimean Tatar gjuhës në Krime

Menyja e navigimit