Stampa:Bashkëpunimi i javës/2021/38

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Grupet e Bashkëpunimit të javës 38 [ shih ] [ redakto ]
Tematika Artikujt Shpjegimi Mbikqyrësi Progresi
Dita Evropiane e Gjuhëve: Dita Evropiane e Gjuhëve (en) ● Eurolinguistika (en) ● Lingua Franca (en) ● Gjuhët e Evropës (en) ● Shumëgjuhësia (en) ● Bilingualizmi simultan (en) ● Edukimi gjuhësor (en) Shtim, përkthim dhe ristrukturim informacioni

Vyolltsa (diskutimet)

Kafshët e egra : Lemuri bishtunazë (en) ● Luan deti i Kalifornisë (en) ● Shimpanzeja (en) ● Makaka jugore me bisht derri (en) ● Majmuni pigmi (en) ● Siamangu (en) ● Poni (en) Përkthim i artikujve nga gjuha angleze në gjuhën shqipe

Vyolltsa (diskutimet)

Rregullorja Ndihma Diskuto Redakto