Stampa:Infobox organizatë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Template documentation[view] [edit] [history] [purge]

Perdorimi[Redakto nëpërmjet kodit]

Kopjo nje kopje per ta perdorur ne artikull.

{{Infobox organizatë
|name     = 
|image    = 
|image_border = 
|size     = <!-- paracaktuar 200px -->
|alt     = <!-- alt tekst; shiqo [[WP:ALT]] -->
|caption   = 
|map     = <!-- opcionale -->
|msize    = <!-- madhesia e hartes, opcionale, paracaktuar 200px -->
|malt     = <!-- harta alt teksti -->
|mcaption   = <!-- opcionale -->
|abbreviation = 
|motto    = 
|formation  = {{Data e fillimit dhe vite me pare|YYYY|MM|DD}}
|extinction  = <!-- data e shuarjes, opcionale -->
|type     = <!-- OQ, OJQ, ONQ, OJQN, etj -->
|status    = <!-- ad hoc, traktat, fondacion, etj -->
|purpose   = <!-- fokusi si p.sh. humanitar, paqeruejtes, rregullim te aviacionit, etj -->
|headquarters = 
|location   = 
|coords    = <!-- Koordinatat e lokacionit -->
|region_served =
|membership  = 
|language   = <!-- gjuhet zyrtare -->
|leader_title = <!-- titulli i pozites i udheheqesit te organizates -->
|leader_name = <!-- emri i udheheqesit -->
|main_organ  = <!-- kuvendi i pergjithshem, bordi i drejtorve, ejt -->
|parent_organization = <!-- nese ka -->
|affiliations = <!-- nese ka -->
|num_staff  = 
|num_volunteers =
|budget    = 
|website   = 
|remarks   =
}}
{{Infobox organizatë
|name     = 
|image    = 
|image_border = 
|size     = 
|alt     = 
|caption   = 
|map     =
|msize    = 
|malt     = 
|mcaption   = 
|abbreviation = 
|motto    = 
|formation  = 
|extinction  = 
|type     = 
|status    = 
|purpose   = 
|headquarters = 
|location   = 
|region_served =
|membership  = 
|language   =
|leader_title =
|leader_name = 
|main_organ  = 
|parent_organization = 
|affiliations = 
|num_staff  = 
|num_volunteers =
|budget    = 
|website   = 
|remarks   =
}}