CD-RW

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Logo e Compact Disc ReWritable (CD-RW)

CD-RW (Compact Disc-ReWritable) është disk optik i formatit të rishkruajtshëm (rewritable). I njohur si CD-erasable (CD-E) gjatë zhvillimit të tij, CD-RW u prezantua në 1997, dhe u parapri nga CD-MO, e cila kurrë nuk u lirua zyrtarisht, në 1988.