Gjuha limburge

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Limburgish
RajoniEvropë
Familje gjuhësore
Default
  • Gjuha limburge
Kodet gjuhësore
ISO 639-3

Gjuha limburge është gjuhë gjermanike që flitet nga folës në Holandë, disa fshatra në Belgjikë, dhe një pjesë e vogël në Gjermani.