Jura

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Fjala Jura ka disa domethënie:

Gjeografi
Personazhe
  • Hans Jura (1921–1996), kameraman austriak
  • Horst Jura (1937–2000), futbollist i Republikës Demokratike Gjermane
Ekonomi
  • Jura (ndërmarrje), një ndërmarrje zviceriane e krijuar më 1931 që prodhon aparate elektrike dhe shtëpiake

Kjo faqe bën kthjellimin e titujve që kanë për bazë Jura.
Nëse një lidhje e brendshme ju solli këtu, ju lutemi, ndryshojeni lidhjen në fjalë që të ridrejtojë direkt te faqja e duhur.