Kategoria:Australia-gjeo-cung

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search

Kjo është kategoria dedikuar artikujve të cunguar të gjeografisë së kontinentit të Australisë. Kategoria duhet të përmbajë sa më pak artikuj të jetë e mundur (në mos fare). Nëse shihni artikuj këtu, ju lutemi, ndajini në një nga nënkategoritë përkatëse ose mundohuni të zgjeroni përmbajtjen e artikullit për t'i hequr statusin si i cunguar. Ju lutemi, mos e fshini kategorinë dhe nëse në të nuk gjendet asnjë artikull.