Ndryshimi mes inspektimeve të "Përdoruesi:Liridon"

Jump to navigation Jump to search
Mesazh i ri (simulim automatik si pjesë e Aventurës në Wikipedia)
v (Shtova tekst të theksuar, kurziv dhe lidhje wiki -- TEST TEST TEST)
(Mesazh i ri (simulim automatik si pjesë e Aventurës në Wikipedia))
<!-- TEST TEST TEST -->
<!-- TEST TEST TEST -->
{{Wikipedia:TWA/Badge/2template}}

Menyja e navigimit