Stampa:Kryefaqe Artikulli ditor

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Udhëzim përdorimi[Redakto nëpërmjet kodit]

Lidhja e artikullit të ditës bëhet me anë të kodit të mëposhtëm:

{{Kryefaqe Artikulli ditor {{CURRENTDAYNAME}}}}

Diskutimet dhe propozimet për artikuj ndodhen këtu.
Vini Re! Figurat duhet të vendosen sipas kodit:
{{FotoLink |Figura=Emri i figurës.jpg |Gjerësia=144px |Lartësia=96px |Link=Lidhje e brendshme tek artikulli i ditës}}, kështu bëhet lidhja direkte tek artikulli, koordinatat e lartësisë së figurës mund të konstatohen nëse klikoni me tastën e djathtë mbi figurë dhe zgjidhni menynë "cilësitë".
Data e sotme: E diel, 16.05.2021
Ora aktuale në Shqipëri është: 20:58
Gjatë parapregatitjes së ditëve të javës duhet të kihet parasysh, që stampat të nënrenditen sipas ditëve të javës dhe datës në vazhdim.


Artikujt e ditëve të javës[Redakto nëpërmjet kodit]

  • Më poshtë duhen nënrenditur artikujt e 2 ditëve të shkuara si dhe artikujt e 5 ditëve të javës në vazhdim (gjithsej 7).

Ditë të parapregatitura[Redakto nëpërmjet kodit]

Dita e pardjeshme[Redakto nëpërmjet kodit]

Stampa e ditës së premte

Dita e djeshme[Redakto nëpërmjet kodit]

Stampa e ditës së shtunë

Dita e sotme[Redakto nëpërmjet kodit]

Stampa e ditës së diel

Dita e nesërme[Redakto nëpërmjet kodit]

Stampa e ditës së hënë

Dita e pasnesërme[Redakto nëpërmjet kodit]

Stampa e ditës së martë

Dita e pasnesërme (+1)[Redakto nëpërmjet kodit]

Stampa e ditës së mërkurë

Dita e pasnesërme (+2)[Redakto nëpërmjet kodit]

Stampa e ditës së enjte