Të shoh në sy

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

"Të shoh në sy" film artistik televiziv i realizuar nga RTSh në vitin 1985.

Skenari Nasi Lera.

Regjisor Mevlan Shanaj (Artist i merituar).

Kompozitor Aleksandër Lalo.

Operator Pali Kuke (Artist i merituar). Operator zëri Bardhyl Xhani. Grimi Edmond Lako. Piktor Mitat Çuadari.

Interpretojnë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Arben Imami .........Gjergji Morava

Elvira Diamanti .....Diana

Sotiraq Bratko ......Nesti

Birçe Hasko .........Andrea, magazinieri

Stavri Shkurti ......Drejtori

Agim Shuke ..........z. Mina

Karafil Shena .........Shoferi

Aurela Hyseni .......llogaritarja

Gëzim Rudi ..........shoku i Gjergjit

Mimika Luca .........nena e Gjergjit

Shpresa Bërdëllima...bashkeshortja e z.Mina

si dhe P.Panajoti, I. Mato, I. Humçi, M. Muça, K. Gjonça etj.