Wikipedia:Kërkesa për administratorët

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Administrata

Administruesit, Administratorët ose Sysop (operatorë të sistemit) në Wikipedia janë anëtarë që kanë disa privilegje më shumë se përdoruesit e zakonshëm, si:

  • mbrojtja dhe lirimi i faqeve për redaktim
  • redaktimi i faqeve të mbrojtura
  • grisja e faqeve
  • bllokimi i përdoruesve dhe adresave IP.

Në këtë faqe mund të paraqisni kërkesa për administratorët si mbrojtje, lirime, grisje, bllokime, zhbllokime etj. Ky nuk është një vend për të kandiduar për administrues, për këtë shkoni te Wikipedia:Administruesit. Për ankesa ndaj administruesve, shikoni Wikipedia:Ankesa ndaj administratorëve. Nëse dëshironi që artikulli juaj të kontrollohet, ju lutemi pyesni ndonjë kontrollues në faqen e tij të diskutimit.

Këshillohet që të gjithë administratorët ta shtojnë këtë faqe në listën e tyre mbikëqyrëse.

Ju lutemi vendosni kërkesën tuaj në seksionin përkatës. Kërkesat e reja duhet të shkojnë gjithnjë në fund.

Mbrojtje faqesh[Redakto nëpërmjet kodit]

Special:Contribs/79.106.209.144[Redakto nëpërmjet kodit]

Hi. I'm sorry I don't know if this is the right place to ask, but would you check this IP's edits please? Thanks. --魔琴 (diskutimet) 21 gusht 2022 16:17 (CEST)[përgjigjuni]

Hello @魔琴, thank you for notyfing us. I blocked the IP for a limited time.AT44 (diskutimet) 21 gusht 2022 20:24 (CEST)[përgjigjuni]

Vandal: 46.153.188.209[Redakto nëpërmjet kodit]

מקף (diskutimet) 1 qershor 2023 18:14 (CEST)[përgjigjuni]

Lëvizje faqesh[Redakto nëpërmjet kodit]

Xhorxh Uokër BushGeorge W. Bush[Redakto nëpërmjet kodit]

Sapo provova të zhvendos faqen Xhorxh Uokër Bush -> George W. Bush (lëvizjen e ka bërë një përdorues tashmë i bllokuar në vitin 2018, një llogari e një vandali). Unë mendoj se “përkthimi” nuk është shum i saktë, edhe megjithatë jam i bindur se duhet të emërohet me ëmrin e vërtetë. Por mua nuk punon lëvizja e titullit, për shkak se duhet grisur së pari njëra faqe. Ju lutem të merreni me këtë artikull, ndoshta edhe me veprimet e tjera të këtij përdoruesi.--Hyllvegu (diskutimet) 4 shkurt 2020 18:07 (CET)[përgjigjuni]

 U bë! Mesa di une konsensusi eshte qe emrat e huaj te shkruhen ne gjuhen origjinale pervec rasteve kur emri ne gjuhen origjinale permban shkronja jolatine. --Olsi (diskutimet) 4 shkurt 2020 18:25 (CET)[përgjigjuni]

File renamings[Redakto nëpërmjet kodit]

Sorry for writing in English. The file extensions (.jpg) of these files don't match the MIMEs (image/png) of the files and hence need to be moved:

Faleminderit!Jonteemil (diskutimet) 13 korrik 2022 22:56 (CEST)[përgjigjuni]

Apply a pending revision[Redakto nëpërmjet kodit]

Sorry for using English. We (stewards) have received a request to approve this pending revision. The request has been directed to us probably because of a global block, but I think it can be accepted anyway, given that there's no source for those information which has been removed. --Vituzzu (diskutimet) 29 korrik 2022 22:52 (CEST)[përgjigjuni]

 U bë! The article was proposed for deletion for lack of references. -AT44 (diskutimet) 29 korrik 2022 23:35 (CEST)[përgjigjuni]