Lista e botimeve nga shtëpia botuese Dituria

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Shko te: navigacion, kërko

Kjo është lista e botimeve nga shtëpia botuese Dituria.

Nr. Titulli i librit Autori Viti
1 Historia e Skënderbeut Odhise Grillo ?
2 Gramatika është një këngë e bukur Erik Orsena ?
3 Harry Potter Joanne K. Roulling ?
4 Rreth botës për 80 ditë Zhyl Vern ?
5 Tregime nga Shekspiri Çarls dhe Meri Lamb ?
6 Dy vjet pushime Zhyl Vern ?
7 Pa familje Hektor Malo ?
8 Kujtimet e Adalbertos Angela Nanetti ?
9 Letra e koduar Jan Terlou ?
10 Kalorësit e tryezës së rrumbullakët Përktheu Nasi Lera ?
11 Serafina Topia Jeronim de Rada ?
12 Mili dhe Hajdhia Zef Skiroi ?
13 Buzë të ngrira në gaz Zef Zorba ?
14 Iliada Homeri ?
15 Odisea Homeri ?
16 E kuqja dhe e zeza Stendal ?
17 Zonjusha Perlë Gi de Mopasan ?
18 Viti 93 Viktor Hygo ?
19 Shtëpia e Shpirtrave Isabel Allende ?
20 Dashnori Margaritë Dyra ?
21 Tre shokë Erih Maria Remark ?
22 Harku i triumfit Erih Maria Remark ?
23 Novela Stefan Cvajg ?
24 Hija e erës C. R. Zafon ?
25 Shakaja Milan Kundera ?
26 Zjarri i përditshëm Oktavio Paz ?
27 Ditari i Ana Frankut Anne Frank ?
28 Gjuha e harruar Erik Fromm ?
29 Shqipëria dhe shqipëtarët Jacques Bourcart ?
30 Epilepsia Jera Kruja 2010