Jump to content

Mosha e bardhë (dramë)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

"Mosha e bardhë" është një dramë në tri akte, shkruar nga Dritëro Agolli dhe botuar në vitin 1975 nga Shtëpia Botuese Rilindja (OPGBG)Prishtinë. Libri ka 100 faqe me madhësi 19 cm.[1]