Ky përdoues ka privilegje burokrati në Wikipedia Shqip.
Ky përdorues ka një faqe në Wikimedia Commons.
Ky përdorues është metapedian.
Ky përdoues ka privilegje administruesi në Wikipedia Shqip.

Përdoruesi:Liridon

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
(Përcjellë nga Përdoruesi:Tufche)
Jump to navigation Jump to search


FillimiDiskutimePër të bërëHapësira punueseHapësira e eksperimentimit
Mirë se vini në faqen time personale
 
 
* Mund të diskutoni ose të dërgoni komente dhe pyetje këtu
* Për përgjigjje emergjence mund të më dërgosh një e-mail (rakomandojë Diskutimin) këtu
* Nëse ju intereson më shumë mbi punimet mund të shikoni këtu
sq Gjuha amtare e këtij përdoruesi është shqipja
en-4 This user speaks English at a near-native level.
mk-3 Корисникот напредно зборува македонски.
Stonehenge Ky përdorues është anëtar i WikiProjektit Vende Historike.
Flag of Albania.svg Ky përdorues është anëtar i WikiProjektit Shqipëria
Logo e projektit grate
Ky përdorues është pjesëtar i WikiProjektit Women in Red

Life infinity pictogram.png Ky përdorues është duke marrë pjesë në sfidën ∞womenwikidays.
Noia 64 apps karm.svg Ky përdorues është anëtar në Wikipedia për 11 vjet dhe 9 ditë.
96.7% Nevojiten edhe 2.629 artikuj që të arrijmë 80.000 artikuj.
RU Wiki FLP icon.svg
Ky përdorues, anëtar i panelit Faqja kryesore, ndihmon Wikipedian duke përditësuar përmbajtjen e faqes kryesore.
Crystal Clear action run.svg
(kontributet)
Ky përdorues drejton një robot, Mr Robot. Ai kryen detyra që janë shumë të lodhshme për tu kryer manualisht.


Kjo është faqe e një përdoruesiWikipedia.

Ky nuk është një artikull enciklopedik. Nëse ju gjeni këtë faqe në ndonjë vend tjetër përveç Wikipedia, jeni duke parë një site pasqyrues. Të jesh i vetëdijshëm se kjo faqe mund të jetë e vjetëruar dhe që përdoruesi të cilit i takon kjo faqe mund të mos ketë përkatësi personale me ndonjë vend tjetër përveç Wikipedia vetë. Faqja origjinale është e vendosur në http://sq.wikipedia.org/wiki/P%C3%ABrdoruesi:Liridon.