Jump to content

Prefekti

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Prefekti Komedi nga Besim Levonja.

Artisti i Popullit Robert Ndrenika interpreton Qazim Mulletin. Një punë e Besim Levonjës, komedia “Prefekti” përqesh dhe tallet me prefektin e Tiranës gjatë kohës së pushtimit fashist, Qazim Mulletin dhe një vartës të tij që ishte drejtues i policisë së Tiranës po në atë kohë, Mon Kukaleshi. Kjo komedi bazohet në stereotipa dhe krijon vetëm të tilla.

Robert Ndrenika

Ferdinand Radi

Sulejman Pitarka

Gjon Karma

Loro Kovaçi

Ndrek Shkjezi

Anastas Kristofori

Esma Agolli

Lazër Vlashi

Drita Haxhiraj

Avni Resuli

Sajmir Huta

Ilia Shyti

Zana Zekthi

Besaa Imami

Fatos Haxhiraj

Merkur Bozgo

Leonard Deliu

Petraq Xhillari

Gjovalin Gjoka

Vladimir Saliu

Agim Brojka etj...