Dallime mes rishikimeve të "Wikipedia:Faqja e përdoruesit"

Jump to navigation Jump to search
v
ska përmbledhje të redaktimeve
vNo edit summary
{{politikë zyrtare}}
'''Faqet e përdoruesit''' janë faqet në [[Wikipedia:Hapësira|hapësirat]] Përdoruesi dhe Përdoruesi diskutim, dhe janë të dobishme për të ndimuar dhe organizuar punën që përdoruesit bëjnë në Wikipedia, dhe duke lehtësuar bashkëveprimin dhe shkëmbimin në mes të përdoruesve. Faqet e përdoruesve kryesisht janë për diskutim ndërpersonale, njoftime, testime dhe hartimin e skicave/drafteve, dhe, në qoftë se dëshironi, mund të shtohet përmbajtje e kufizuar autobiografike dhe personale.
==Terminologjia dhe vendi i faqeve==

Menyja e lëvizjeve