Wikipedia:Takime/Editathona online për Monumentet

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Zeq Hamzaj

Informacione për aktivitetin[Redakto nëpërmjet kodit]

  • Data:
    • I - 28 - 29 janar, 2017
    • II - 04 - 05 shkurt, 2017
  • Vendi: online

Qëllimi[Redakto nëpërmjet kodit]

Të krijohen dhe përmirësohen artikuj të monumenteve kulturoreShqipërisë.

Detyrat[Redakto nëpërmjet kodit]

  1. Krijimi i artikujve të caktuar sipas përdoruesve (Për secilin përdorues që do të marrë pjesë do caktohen artikuj që kos krijohen artikuj të njëjtë nga më tepër se një përdorues).
  2. Ilustrimi i artikujve me fotografi nga garat e WLM 2014-2016 në Shqipëri
  3. Plotësim me përmbajtje dhe referenca/burime artikuj ekzistues dhe të rinj.

Artikuj për përmirësim[Redakto nëpërmjet kodit]

Artikulli Vendi Fotografi/galeri Koordinata Statusi
Banesa e Adem Zekos Gjirokastër nuk ka foto nuk ka koordinata
Banesa e Ahmet Dudumit dhe Zylfo Bakirit Gjirokastër nuk ka foto nuk ka koordinata
Banesa e Eqrem Çabej Gjirokastër nuk ka foto nuk ka koordinata
Banesa e Faik Belaj e Vasil Papadhopullit Gjirokastër nuk ka foto nuk ka koordinata
Gërmadhat e kishës së Shën Anës (Derviçan) Gjirokastër nuk ka foto nuk ka koordinata
Kalaja e Shtëpezës Gjirokastër nuk ka foto nuk ka koordinata
Kalaja e Pepelit Gjirokastër nuk ka foto nuk ka koordinata
Kalaja e Labovës së Kryqit Gjirokastër nuk ka foto nuk ka koordinata
Kalaja e Jermës Gjirokastër nuk ka foto nuk ka koordinata
Kisha Paleokristiane e Manastirit (Nepravishte) Gjirokastër nuk ka foto nuk ka koordinata
Kisha Fjetja e Shën Mërisë (Vllahogranxi) Gjirokastër nuk ka foto nuk ka koordinata
Kisha Fjetja e Shën Mërisë (Sopik) Gjirokastër nuk ka foto nuk ka koordinata
Kisha e Shën Thanasit të Mezhanit (Poliçan) Gjirokastër nuk ka foto nuk ka koordinata
Kisha e Shën Thanasit (Selo) Gjirokastër nuk ka foto nuk ka koordinata
Kisha e Shën Thanasit (Poliçan, Gjirokastër) Gjirokastër nuk ka foto nuk ka koordinata
Kisha e Shën Thanasit (Pecë) Delvinë nuk ka foto nuk ka koordinata
Çezma e Hllomos Gjirokastër nuk ka foto nuk ka koordinata
Çezma me kupolë (Selçkë) Gjirokastër nuk ka foto nuk ka koordinata
Çezma në guvën shkëmbore (Goranci) Gjirokastër nuk ka foto nuk ka koordinata
Zona arkeologjike e Finiqit Delvinë nuk ka foto nuk ka koordinata
Zona e mbrojtur rreth manastirit të Mesapotamit Delvinë nuk ka foto nuk ka koordinata
Varreza antike (Sofratikë) Gjirokastër nuk ka foto nuk ka koordinata
Ujësjellësi në Teqen e Melanit Gjirokastër nuk ka foto nuk ka koordinata
Ura e Gurit e Çiminxhit Gjirokastër nuk ka foto nuk ka koordinata
Ura e Gurit të Hoshtevës Gjirokastër nuk ka foto nuk ka koordinata
Banesa e Abdyl Babaramos e Isuf Jahos Gjirokastër nuk ka foto
Banesa e Adem Ketës Dibër nuk ka foto
Banesa e Angonatëve Gjirokastër nuk ka foto
Banesa e Aristidh Llocit dhe Peco Manelit Vlorë nuk ka foto
Banesa e Asllan Muhedinit Gjirokastër nuk ka foto
Banesa e Astrit Dhramit Gjirokastër nuk ka foto
Banesa e Bajram Xhaferit Dibër nuk ka foto
Banesa e Bako Bathaj Gjirokastër nuk ka foto
Banesa e Bejo Beqirit Gjirokastër nuk ka foto
Banesa e Donika Melo Devoll nuk ka foto
Banesa e Donika Qëndros Gjirokastër nuk ka foto
Banesa e Evro dhe Amalia Kocolenit Delvinë nuk ka foto
Banesa e familjes Manushi dhe Pali Durrës nuk ka foto
Banesa e Farie Duros Gjirokastër nuk ka foto
Banesa e Foto Konomit Delvinë nuk ka foto
Banesa e Galanxhijve Gjirokastër nuk ka foto
Banesa e Galip Sinoimerit Gjirokastër nuk ka foto
Banesa e Kazafer Asllanit Bulqizë nuk ka foto
Banesa e Jorgji e Koco Agores Delvinë nuk ka foto
Banesa e Islam Kokonës Gjirokastër nuk ka foto
Banesa e Irfan e Haki Kokalarit Gjirokastër nuk ka foto
Banesa e Hatif Zekos Gjirokastër nuk ka foto
Banesa e Halim Canit Gjirokastër nuk ka foto
Banesa e Haki Spahos Gjirokastër nuk ka foto
Kalaja e Dodes Dibër nuk ka foto
Kalaja e Currilave Durrës nuk ka foto
Kalaja e Bilishtit Bilisht nuk ka foto
Kalaja në fshatin Paleokastër Gjirokastër nuk ka foto
Kalaja Mesjetare e Kalasës Delvinë nuk ka foto
Kalaja e Ventrokut Devoll nuk ka foto
Kalaja e Trajanit Devoll nuk ka foto
Kalaja e Skllapuas Delvinë nuk ka foto
Kalaja e Shën Triadhës (Gjirokastër) Gjirokastër nuk ka foto
Kalaja e Selos Gjirokastër nuk ka foto
Kalaja e Menkulasit Gjirokastër nuk ka foto
Kalaja e Lashkizes Dibër nuk ka foto
Kalaja e Kardhiqit Gjirokastër nuk ka foto
Kalaja e Ishmit Durrës nuk ka foto
Kalaja e Grazhdanit Dibër nuk ka foto
Kalaja e Gradishtes (Shuec) Devoll nuk ka foto
Kisha e Shën Thanasit (Mesopotam) Delvinë nuk ka foto
Kopshti i Canajve (Gjirokastër) Gjirokastër nuk ka foto
Xhamia e Allajbegisë Dibër nuk ka foto
Ura e Brarit Brar nuk ka foto
Ura e Gurit (Tatzat) Delvinë nuk ka foto
Ura e gurit pranë mullirit (Kalasë) Delvinë nuk ka foto
Ura e Kollorcës (Gjirokastër) Gjirokastër nuk ka foto
Shkolla e vjetër shqipe (Senicë) Delvinë nuk ka foto
Shpella e Senicës Delvinë nuk ka foto
Shpella e Ujkut (Tren) Devoll nuk ka foto
Shpella me piktura (Mesopotam) Delvinë nuk ka foto

Pjesëmarrësit[Redakto nëpërmjet kodit]