Jump to content

Grover Cleveland

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Grover Cleveland
Grover Cleveland

Stephen Grover Cleveland lindi më 18 mars 1837Caldwell, New Jersey; vdiq më 24 qershor 1908Princeton, New Jersey. Ishte i 22-ti. dhe 24-ti. President të ShBA 4 mars 1885 - 3 mars 1889 po ashtu edhe 4 mars 1893 - 3 mars 1897.