Jump to content

William McKinley

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
William McKinley

William McKinley lindi më 29 janar 1843Niles, Ohio; vdiq më 14 shtator 1901Buffalo, New York. Ishte i 25-ti. President të ShBA.

Ai ishte një Republikan dhe prej 4 mars 1897 deri 14 shtator 1901 President.