Lista e botimeve nga shtëpia botuese Onufri

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Shko te: navigacion, kërko

Kjo është lista e botimeve nga shtëpia botuese Onufri.

Nr. Titulli i librit Autori Viti
1 Princesha Argjiro Ismail Kadare 2001 ?
2 Gara e jetës Flamur Topi ?
3 Shkaba Ismail Kadare ?
4 Viti i mbrapshtë Ismail Kadare ?
5 prilli i thyer Ismail Kadare ?
6 Shpina e Pranverës (tregime) Valdet Avdiu ?
7 Çështje të marrëzisë Ismail Kadare ?
8 Pa formë është qielli Ismail Kadare ?
9 Ujku dhe Uilli Vath Koreshi ?
10 Haxhiu i Frakullës Vath Koreshi ?
11 Palca e verdhë Luljeta Lleshanaku ?
12 Poezi të zgjedhura Sabri Hamiti ?
13 Dritë që vjen nga errësira Drita Çomo ?
14 Shpirtra të vdekura Nikollai Gogol ?
15 Autobiografia e popullit në vargje Ismail Kadare ?
16 Eskili, ky humbës i madh Ismail Kadare ?
17 Një miqësi evropiane Luan Starova ?
19 Bota e Sofisë Gardner ?
20 Edhe të çmendurit fluturojnë Mehmet Kraja 2004
21 Im atë donte Adolfin Mehmet Kraja 2005
22 Selvitë e Tivarit Mehmet Kraja 2008
23 Hotel Arbëria Mehmet Kraja 2010