Mbrëmja

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Perëndimi në British Columbia

Mbrëmje quhet periudha midis pasdites së vonë dhe natës, kohë kur dita është në rënie. Edhe pse një term subjektiv, mbrëmje kuptohet zakonisht periudha e muzgut që fillon para perëndimit të diellit dhe që zgjat deri në rënin e natës, fillimin e natës.

Kompanitë shpesh përdorin orarin 6:00 pasdite për të shënuar fillimin e mbrëmje, për shembull kompanitë telefonike zakonisht kanë tarifa më të lira për telefonatat në mbrëmje.