Dallime mes rishikimeve të "Wikipedia:Kuvendi/Arkivi 6"

Jump to navigation Jump to search
Ka dy menyra te vendosen fotot neper artikuj.
 
Fotografite qe doni ti vendosni neper artikuj duhen se pari te jene ne kompjuterin tuaj, pra te ruajtura ne (hard)diskun tuaj, ose se dyti fotografite jane tashme ne Wikipedia Commons dhe mund te merren prej aty dhe t´u shoqerohen artikujve. Nese foton e keni ne diskun tuaj atehere ju duhet ta ngarkoni ne wikipedia me pare. Pas ngarkimit mund te kopjoni emrin e fotos dhe t´ia vini artikullit. Ecuria e punes eshte keshtu: kllapat hapese '''[['''Figura:tani emri i figures (.jpg ose .pgn) |thumb|right ( eshte per djathtas ne artikull) ose |left (majtas) |250px (madhesia e fotos)|Pershkrimi i fotos (p.sh. Esat Mekuli etj.) dhe kllapat mbyllese ''']]'''.
 
Edhe nje keshille se si ta kuptoni si me mire se si behet shoqerimi i nje fotoje ne nje artikull eshte te hapni nje artikull (ne Wikipedian shqiptare) dhe te shikoni nese aty ndodhet ndonje foto, nese po atehere, shtypni pullen "Redaktoni" dhe shkoni te fotoja, mund ta gjeni ku ndodhen kllapat hapese '''[[ '''pastaj Figura: emri i fotos|thumb| 200px| pershkrimi dhe kllapat mbyllese ''']]'''.Shikoni pershkrimin e fotos se si e kane bere te tjeret, pastaj ndiqni shembullin e te tjereve. Une keshtu kam vepruar, pastaj kam pyetur edhe te tjeret.

Menyja e lëvizjeve