Wikipedia:Gatim/Artikujt ushqimorë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Shënim[Redakto nëpërmjet kodit]

Kjo faqe është projektideja për krijimin e një pikëtakimi të përbashkët, ku mund të punohet rreth temës së gatimit.
Këtu do të gjeni listat e artikujve ushqimorë të cilat duhen përpunuar dhe mirëmbajtur.

Grupimi i artikujve ushqimorë[Redakto nëpërmjet kodit]

Nr. Bulmetrat Shënim
01 xxx
02 xxx
03 xxx
04 xxx
05 xxx
06 xxx
07 xxx
08 xxx
09 xxx
10 xxx
11 xxx
12 xxx
13 xxx
14 xxx
15 xxx
Nr. Drithërat dhe Brumërat Shënim
01 xxx
02 xxx
03 xxx
04 xxx
05 xxx
06 xxx
07 xxx
08 xxx
09 xxx
10 xxx
11 xxx
12 xxx
13 xxx
14 xxx
15 xxx
Nr. Ëmbëlsirat Shënim
01 xxx
02 xxx
03 xxx
04 xxx
05 xxx
06 xxx
07 xxx
08 xxx
09 xxx
10 xxx
11 xxx
12 xxx
13 xxx
14 xxx
15 xxx
Nr. Erëzat Shënim
01 xxx
02 xxx
03 xxx
04 xxx
05 xxx
06 xxx
07 xxx
08 xxx
09 xxx
10 xxx
11 xxx
12 xxx
13 xxx
14 xxx
15 xxx
Nr. Frutat Shënim
01 xxx
02 xxx
03 xxx
04 xxx
05 xxx
06 xxx
07 xxx
08 xxx
09 xxx
10 xxx
11 xxx
12 xxx
13 xxx
14 xxx
15 xxx
Nr. Kërpudhat ushqyese Shënim
01 xxx
02 xxx
03 xxx
04 xxx
05 xxx
06 xxx
07 xxx
08 xxx
09 xxx
10 xxx
11 xxx
12 xxx
13 xxx
14 xxx
15 xxx
Nr. Mishi Shënim
01 xxx
02 xxx
03 xxx
04 xxx
05 xxx
06 xxx
07 xxx
08 xxx
09 xxx
10 xxx
11 xxx
12 xxx
13 xxx
14 xxx
15 xxx
Nr. Perimet (zarzavatet) Shënim
01 Argjinarja
02 Bamja
03 Bathët
04 Bizelja
05 Finoku
06 Karota
07 Kungulli
08 Lakra
09 Mashurka
10 Patatja
11 Patëllxhani
12 Preshi
13 Qepa
14 Speci
15 Spinaqi
Nr. Peshku për gatim Shënim
01 xxx
02 xxx
03 xxx
04 xxx
05 xxx
06 xxx
07 xxx
08 xxx
09 xxx
10 xxx
11 xxx
12 xxx
13 xxx
14 xxx
15 xxx
Nr. Supat, salcat Shënim
01 xxx
02 xxx
03 xxx
04 xxx
05 xxx
06 xxx
07 xxx
08 xxx
09 xxx
10 xxx
11 xxx
12 xxx
13 xxx
14 xxx
15 xxx
Nr. Të pjekurat Shënim
01 xxx
02 xxx
03 xxx
04 xxx
05 xxx
06 xxx
07 xxx
08 xxx
09 xxx
10 xxx
11 xxx
12 xxx
13 xxx
14 xxx
15 xxx
Nr. Vaji i gjellës dhe yndyra Shënim
01 xxx
02 xxx
03 xxx
04 xxx
05 xxx
06 xxx
07 xxx
08 xxx
09 xxx
10 xxx
11 xxx
12 xxx
13 xxx
14 xxx
15 xxx
Nr. Vezët Shënim
01 xxx
02 xxx
03 xxx
04 xxx
05 xxx
06 xxx
07 xxx
08 xxx
09 xxx
10 xxx
11 xxx
12 xxx
13 xxx
14 xxx
15 xxx
Nr. Të ndryshme Shënim
01 xxx
02 xxx
03 xxx
04 xxx
05 xxx
06 xxx
07 xxx
08 xxx
09 xxx
10 xxx
11 xxx
12 xxx
13 xxx
14 xxx
15 xxx