Wikipedia:Wiki edit-a-thon/ Komunizmi në Shqipëri

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search


Historia e komunizmit dhe ish-Sigurimi i Shtetit në Wikipedian shqip
Wikipedia është enciklopedia më e madhe online në botë. Përmbajtja e saj krijohet e gjitha vullnetarisht dhe ka potencialin t’i japë ngjyra këndvështrimit tonë për botën. Informacioni mbi periudhën e komunizmit në Shqipri shtë shumë i ulët në Wikipedian shqip. Ne duam ta ndryshojmë këtë! Ejani së bashku të mësojmë dijet bazë që duhen për të kontribuar në Wikipedia dhe për tu njohur më nga afër me figura të shquara të asaj kohe!

Artikujt[Redakto nëpërmjet kodit]

artikulli Burimi i informacionit Pjesëmarrësi
Kongresi i Përmetit https://en.wikipedia.org/wiki/Congress_of_P%C3%ABrmet
Pal Mëlyshi
Nikollë Dojanaj https://issuu.com/aidssh/docs/kampi_i_tepelenes/,

http://ata.gov.al/2018/10/27/kampi-i-tepelenes-deshmi-te-rralla-nga-te-mbijetuarit/%7C%7C

Seit Petrela https://issuu.com/aidssh/docs/kampi_i_tepelenes/,
Eugen Merlinka https://issuu.com/aidssh/docs/kampi_i_tepelenes/
Sokol Mirakaj https://issuu.com/aidssh/docs/kampi_i_tepelenes/,
Kurt Kola https://issuu.com/aidssh/docs/kampi_i_tepelenes/,
Hysni Milloshi https://en.wikipedia.org/wiki/Hysni_Milloshi,
Koçi Bako https://en.wikipedia.org/wiki/Ko%C3%A7i_Bako,
Pali Miska https://en.wikipedia.org/wiki/Pali_Miska,
Vangjel Çërrava https://en.wikipedia.org/wiki/Vangjel_%C3%87%C3%ABrrava,
Hajredin Çeliku https://en.wikipedia.org/wiki/Hajredin_%C3%87eliku,
Foto Çami https://en.wikipedia.org/wiki/Foto_%C3%87ami,
Pilo Peristeri https://en.wikipedia.org/wiki/Pilo_Peristeri,
Kiço Mustaqi https://en.wikipedia.org/wiki/Ki%C3%A7o_Mustaqi,
Petro Dode https://en.wikipedia.org/wiki/Petro_Dode,
Lenka Çuko https://en.wikipedia.org/wiki/Lenka_%C3%87uko,
Koço Theodhosi https://en.wikipedia.org/wiki/Ko%C3%A7o_Theodhosi,
Prokop Murra https://en.wikipedia.org/wiki/Prokop_Murra,
Gjergj Suli https://en.wikipedia.org/wiki/Gjergj_Suli,
Teme Sejko https://en.wikipedia.org/wiki/Teme_Sejko,
Petrit Dume https://en.wikipedia.org/wiki/Petrit_Dume,
Beqir Balluku https://en.wikipedia.org/wiki/Beqir_Balluku,
Tahir Demi https://en.wikipedia.org/wiki/Tahir_Demi,
Persekutimet gjatë regjimit komunist në Shqipëri Kalvari i grave në burgjet e komunizmit, fq.92-93
Gjon Mark Gjomarkaj Kalvari i grave në burgjet e komunizmit, fq.111-113

Vendodhja e ngjarjes[Redakto nëpërmjet kodit]

Aktiviteti do të zhvillohet brenda ambjenteve të AIDSSH.

Organizuesit[Redakto nëpërmjet kodit]

Wikimedians of Albanian Language User Group
Autoriteti për Informimin mbi Dokumentet e ish-Sigurimit të Shtetit

Wikimedians of Albanian Language User Group në bashkëpunim me AIDSSH.

Koordinatore[Redakto nëpërmjet kodit]

  1. Kristina Millona
  2. Kevjassintkevin

Lista e plotë e pjesëmarresve[Redakto nëpërmjet kodit]

Ju lutemi shenoni emrin ose username më poshtë.

  1. --Kristina Millona (diskutimet) 6 dhjetor 2018 14:36 (CET)
  2. --Kevjassintkevin (diskutimet) 31 janar 2019 15:51 (CET)
  3. --Përdoruesi: Dea Nini--LeibowitzA (diskutimet) 19 dhjetor 2018 15:39 (CET)
  4. --Xhonimerko (diskutimet) 19 dhjetor 2018 20:48 (CET)