Jump to content

Hudi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Hudi

Hudi (هود‎), Alejhi selam.Allahu e kishte derguar tek Adi ne Jemen por e pergenjeshtruan dhe si ndeshkim Allahu,subhanehu ve teala, ua dergoi nje erë te thate.Thote Allahu,subhanehu ve teala," أ A nuk e di ti se ç'bëri Zoti yt me Ad-in? 7.Me banorët e Iremit me ndërtesa të larta?8.Që si ata (populli Ad) nuk është krijuar askush në tokë…".( Fexhr 6- Poashtu thote " ُ Edhe tek (populli) Adi (dërguam) nga mesi tyre Hudin që tha: “O populli im, ju nuk keni zot tjetër pos Tij,…".[1].

Referime[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. ^ Hud 11:50