Marrëdhëniet mes Shqipërisë dhe Turqisë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Marrëdhëniet shqiptaro-turke janë marrëdhëniet e jashtme dypalëshe midis Shqipërisë dhe Turqisë. Shqipëria ka ambasadë në Ankara dhe konsullatë në Stamboll. Turqia ka ambasadë në Tiranë.