Lista e misioneve diplomatike në Republikën e Shqipërisë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Harta e misioneve diplomatike në Republikën e Shqipërisë
  Shqipëria
  Shtetet të cilat prezantojnë diplomacinë e tyre në Shqipëri

Në kryeqytetin e Shqipërisë në Tiranë ndodhen 38 ambasada, një delegacion i Bashkimit Europian dhe 3 Konsullata të Përgjithshme në Vlorë , Korçë dhe Gjirokastra .

Tiranë

Ambasada e Kroacisë në Tiranë Kroacia Kroacia
Ambasada e Gjermanisë në Tiranë Gjermania Gjermania
Ambasada e Italisë në Tiranë Italia Italia
Ambasada e Malit të Zi në Tiranë Mali i Zi Mali i Zi
Ambasada e Rusisë në Tiranë Rusia Rusia

Delegacion[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Konsullata të Përgjithshme[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Gjirokastra

Korçë

Vlorë

Ambasadat jo-rezidente[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Shih edhe[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Lidhje të jashtme[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]