Njësit administrative të Lituanisë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Lituania ndahet në 10 njësi administrative të cilat kanë funksionie të kufizuara. Këto njësi janë: Vilnius, Kaunas, Klaipeda, Alitus, Utena, Panevezhis, Taurage, Telsiai, Siauliai dhe Marijampole.