Spiro Ksera

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Spiro Ksera lindi me 2 Mars 1967 është ministër i Punës, Çështjeve Sociale dhe Shanseve të Barabarta e Republikës së Shqipërisë.