Wikipedia:WikiProjekti 100-Vjet Pavarësi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Ky është një artikull i krijuar në kuadër të Wikiprojekt 100-Vjet Pavarësi, për festimin e 100 vjetorit të Shtetit Shqiptar, me organizime të shumta gjatë gjithë vitit 2012.


Logo e "100-Vjet Pavarësi"
Logo e "100-Vjet Pavarësi"
100-Vjet Pavarësi

Wikiprojekti 100-Vjet Pavarësi është një projekt i cili organizohet për të kontribuar në wikipedia në ato artikuj që kanë si temë kryesore, krijimin dhe përmirësimin e artikujve me karakter kombëtar, për 100 vjetorin e pavarësisë së popullit shqiptar.

Qëllimi

Krijimi dhe përmirësimi i artikujve që përmbajnë historinë e popullit shqiptar në vite, figurat e larta të shtetit dhe artistët, luftëtarët si dhe te gjithë personat që kanë sakrifikuar gjithçka për popullin e tyre, për kombin e tyre. Janë të lutur kontribuesit që të punojnë seriozisht në këtë aspekt në mënyre që të krijojmë diçka që ja vlen.

Në këtë faqe do të ketë edhe një listë të të gjitha atyre artikujve të cilat do të krijohen në kuadër të projektit Wikiprojekt 100-Vjet Pavarësi, si dhe propozimet per artikujt e tjerë të ndryshëm.

Ndërkohë në artikullin 100-Vjet Pavarësi do të bëhet përmbledhja e të gjitha ngarjeve që do të zhvillohen në trojet shqiptare, dhe nga shqiptarët në diasporë, këtu do të shkruhet përmbledhje e gjitha aktiviteteve të wikipedianëve.

Detyrat

Detyrat ku secili përdorues që dëshiron të kontribojë në këtë projet janë:

  1. Propozimi për artikuj të rinj
  2. Futjen e fotografive për artikujt (pa probleme me licensën)
  3. Krijimi i artikujve cilësor
  4. Propozime dhe diskutim për artikuj që janë të dobët
  5. Përmirsim i artikujve të dobët
  6. Propozime të tjera që mund të bëhen në kuadër të projektit

Përdorues që mbështesin dhe punojnë në këtë projekt[Redakto nëpërmjet kodit]

  1. Liridon (diskutimet)

Artikuj të propozuar dhe të punuar në projekt[Redakto nëpërmjet kodit]

Lista e artikujve të propozuar[Redakto nëpërmjet kodit]

Artikuj për përmirsim[Redakto nëpërmjet kodit]

Lista e artikujve të punuar[Redakto nëpërmjet kodit]

Propozime të tjera[Redakto nëpërmjet kodit]

Mjete që ju nevojiten[Redakto nëpërmjet kodit]

{{Faqe 100-Vjet Pavarësi}} - tregues se artikulli është pjesë e projektit - shtojeni në artikullit përkatës.
{{Përdoruesi 100-Vjet Pavarësi}} - stampa për pjesëmarrësit në projekt, çdo përdorues anëtar i projektit e shton në faqen e tij të përdoruesit.