Big Brother Albania 4

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Big Brother (Albania)
 
Sezoni 4 (2010-2011)

Big Brother Albania 4 është edicioni i katërt i Big Brother (Albania). Filloi më 25 dhjetor me 15 banorë. Fituesi i këtij edicioni do të marrë 10,000,000 lekë. Big Brother Albania 4 transmetohet 24 orë në dy kanale të dedikuara të platformës dixhitale DigitAlb. Përmbledhja ditore transmetohet nga e hëna në të shtunën në Top Channel. Prezantuesja kryesore është Arbana Osmani, ndërsa Eno Popi pret banorët e eliminuar të dielën në një program të quajtur "Big Brother Fan Club".

Banorët[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Alkena[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Alkena Dervishaj është një studente 22 vjeçare nga Peja. Hobet dhe interesat e saj janë politika, letërsia, filmat, Facebook-u. Hyri në Big Brother për të dhënë një imazh ndryshe të vajzave kosovare dhe sigurisht për famë. Hyri në ditën e parë.[1] Doli ditën e 43.

Alma[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Alma Alikaj është një studente 29 vjeçare nga Puglia, Itali. Hobet dhe interesat e saj janë muzika, kërcimi, televizioni. Hyri në Big Brother për të realizuar një ëndërr të dikurshme. Alma hyri në shtëpi ditën e parë.[2]

Emiljo[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Emiljo është një student 28 vjeçar nga Tirana. Hobi i tij është futbolli. Hyri në shtëpinë e Big Brother për të ndryshuar realitetin që po jeton, nga i cili është i pakënaqur. Shumë gjëra në jetë i kanë mbetur përgjysmë; këtë eksperiencë synon ta çojë deri në fund. Hyri në shtëpi ditën e parë.[3] Doli në ditën e 29.

Ergysi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Ergysi është një aktor 24 vjeçar nga Kruja. Hobet e tij janë muzika dhe letërsia. Hyri në Big Brother për t’i dhënë këtij show një dimension tjetër, atë të një artisti që e shikon botën ndryshe, me shumë ngjyra dhe forma. Ergysi hyri në ditën e parë.[4]

Fatjona[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Fatjona Daci është një studente 22 vjeçare nga Tirana. Ajo ishte e vetmja banore që vinte nga Maqedonia. Hobet e saj janë muzika dhe moda. Hyri në shtëpinë e Big Brother për të fituar, për të qenë e pavarur ekonomikisht. Do luajë për vete dhe jo për të tjerët. Hyri në ditën e parë..[5] Fatjona ishte banorja e dytë që u largua nga shtëpia në ditën e tetë.

Hënesi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Hënes Dalipaj është një djalë 24 vjeçar. Ai administron një biznes të familjes. Hobet e tij janë futbolli, çiklizmi, palestra dhe noti. Hyri në Big Brother për tu bërë VIP i dëshpëruar. Hyri ditën e parë.[6] Doli nga shtëpia ditën e 15 me 45% të votave.

Imelda[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Imelda është parrukiere në trajnim 25 vjeçare nga Tirana. Hobet e saj janë televizioni, kërcimi, moda. Hyri në Big Brother për të bërë diçka të mirë për veten. Hyri në ditën e parë.[7] Imelda ishte baorja e parë që u largua nga shtëpia në ditën e tetë.

Klodjana[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Klodjana është një studente 19 vjeçare nga Tirana. Hobet e saj janë muzika dhe spektakli. Hyri në Big Brother sepse e tërheq shumë formati dhe pëlqen të njohë njerëz të rinj. Hyri në ditën e parë.[8]

Marieli[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Marieli është një wrestler 23 vjeçar nga Piacenza, Itali. Pëlqen muzikën rock. Hyri në shtëpinë e Big Brother për të njohur gjeneratën e tij në Shqipëri, e cila i mungon prej vitesh. Hyri në ditën e parë.[9]

Mirjeta[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Mirjeta është një menaxhre 23 vjeçare nga Londra. Hobet e saj janë muzika dhe festat. Hyri në shtëpinë e Big Brother për të bërë qejf, për të pushuar dhe për t’u përballur nga afër me njerëz të kulturave të ndryshme. Hyri ditën e parë.[10]

Neda[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Neda Karafili është një studente 20 vjeçare nga Tirana. Hobi saj është letërsia. Hyri në Big Brother sepse i duhet të shohë veten, deri ku arrin të shkojë. E shikon si një lloj loje, si një sfidë mes brezash dhe mentalitetesh. Hyri ditën e parë.[11]

Ogreni[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Ogreni është një operator fluturimesh në aeroport 26 vjeçar nga Tirana. Hobi i tij është futbolli. Hyri në Big Brother jo për famë, as për para, por për të ndryshuar jetën e tij të përditshme dhe për një sfidë ndaj vetes. Hyri në ditën e parë.[12]

Olgeri[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Olgeri është një këngëtar 26 vjeçar nga Tirana. Hobet e tij janë feja Budiste dhe vendet aziatike. Hyri në big Brother për t’i bërë reklamë vetes dhe punës që bën. Hyri në ditën e parë.[13] Olgeri ishte banori i katërt që u largua nga shtëpia në ditën e tetë.

Torosi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Torosi është një djalë 37 vjeçare nga Durrësi. Hobet e tij janë politika dhe sportet. Hyri në Big Brother për të luajtur, për të fituar. Hyri në ditën e parë.[14] Doli ditën e 22.

Vladimiri[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Vladimiri është një biznesmen 42 vjeçar nga Italia. Hobet e tij janë muzika dhe poezia. Hyri në Big Brother sepse mendon se del shumë i bukur në ekran. Hyri në ditën e parë.[15] Vladimiri u largua i treti nga shtëpia ditën e tetë.

Algeni[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Algeni është 34 vjeç dhe vjen nga Lezha. Hobet e tij janë festat, muzika, kafshët, verërat e vjetra. Hyri në Big Brother për qejf dhe vetëm për qejf. Algeni hyri ditën e tetë.[16] Doli ditën e 57.

Elisa[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Elisa është një asistente menaxhere në një qendër estetike 22 vjeçare nga Londra. Hobet e saj janë moda dhe shopping. Hyri në Big Brother për të përjetuar diçka ndryshe dhe për të njohur njerëz të rinj. Hyri ditën e tetë.[17] Doli ditën e 29.

Ermela[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Ermela është një punonjëse sociale 24 vjeçare nga Tirana. Hobet e saj janë muzika dhe spektakli. Hyri në Big Brother për të fituar famë dhe për një të ardhme në televizion. Hyri ditën e tetë.[18]

Ervini[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Ervini është një instruktor në palestër 33 vjeçar nga Tailanda. Hobet e tij janë festat, sportet, femrat. Hyri në Big Brother për t’u njohur me njerëz të rinj, për të bërë qejf dhe për të luajtur. Ervini hyri në Big Brother ditën e tetë.[19] Doli ditën e 36.

Klaudia[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Klaudia është një shitëse 20 vjeçare nga Tirana. Hobet e saj janë muzika dhe kërcimi. Hyri në Big Brother për të realizuar një ëndërr dhe për një të ardhme më të mirë. Klaudia hyri në shtëpinë e Big Brother ditën e tetë.[20] Doli ditën e 50.

Kreshniku[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Kreshniku është një i vetëpunësuar në një firmë 25 vjeçar nga Tirana. Hobet e tij janë muzika, noti, jeta e natës. Hyri në Big Brother për të treguar imazhin e një njeriu origjinal, të vërtetë. Hyri ditën e tetë.[21] Doli nga shtëpia ditën e 15.

Edisoni[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Edisoni është një mekanik 24 vjeçar nga Italia. Hobet e tij janë muzika, kërcimi dhe futbolli. Hyri në Big Brother për t’u bërë i famshëm, për një eksperiencë televizive në Shqipëri dhe për një të ardhme në fushën e modës. Hyri ditën e 22[22]. Edisoni u përjashtua nga Big Brother për shkak të sjelljes së tij.

Fatoni[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Fatoni është muzikant nga Prishtina. Hobet e tij janë sportet, club-et ku luhet muzikë e mirë. Hyri në Big Brother për të fituar çmimin e parë. Hyri ditën e 22[23]. Në ditën e 25 Big Brother i tha që babai i tij ishte sëmurë dhe u largua nga shtëpia. Në ditën e 29 Big Brother i tregoi publikut se babai i tij kishte vdekur.

Jonela[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Jonela është një përfaqësuese shitjesh nga Tirana. Hobet e saj janë muzika dhe moda. Hyri në Big Brother thjesht për të ndryshuar diçka nga monotonia e përditshme. Hyri ditën e 22[24].Doli ditën e 64.

Petriti[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Petriti është një dizajner grafik nga Prishtina. Hobet e tij janë filmat, basketbolli, alpinizmi, muzika dhe kafshët. Hyri në Big Brother për t’i dhuruar këtij reality show të papriturën, e cila e karakterizon. Hyri ditën e 22[25].

Shkëlqimi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Shkëlqimi është një ristorator nga Vlora. Hobet e tij janë muzika dhe gatimi. Hyri sepse në jetë, çdo gjë e bën për pasion dhe dëshirë. Hyri ditën e 22[26].Doli ditën e 71.

Tabela e nominimeve[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Raundet #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #10 #11 #12 #13 #14 #15 Finalja
Ermela Nuk ishte
në shtëpi
U
nominua
Algen Klaudia
Klodiana
Elisa
Emiljo
Algen
Alma
Alkena
Klaudia
Alma
Klaudia
Klodiana
Mirjeta
Klodiana
Mirjeta
Petrit
Shkelqim
Klodiana Petrit
Klodiana
Neda
Alma
Mirjeta
Neda
U
nominua
Fituesja
(Dita 99)
Ergys Nuk kishte
nominime
Neda
Ogren
Algen Ermela
Toros
Ermela
Ervin
Alma
Algen
Alma
Neda
Alma
Klaudia
Algen
Ogren
Ogren
Neda
Neda
Ermela
Neda Neda
Orgen
Orgen
Neda
Orgen
Neda
U
nominua
I dyti
(Dita 99)
Ogren Nuk kishte
nominime
Henes
Toros
Algen Ervin
Toros
Ermela
Ervin
Ergys
Ermela
Alkena
Alma
Algen
Ermela
Algen
Shkelqim
Alma
Jonela
Alma
Klodiana
Klodiana Alma
Klodiana
Klodiana
Alma
Ergys
Mirjeta
U
nominua
I treti
(Dita 99)
Mariel Nuk kishte
nominime
Alkena
Emilio
Algen Elisa
Ermela
Eisa
Ermela
Algen
Ermela
Jonela
Alkena
Algen
Ermela
Algen
Petrit
Ermela
Jonela
Ermela
Klodiana
Ermela Ermela
Petrit
Ermela
Neda
Ermela
Neda
U
nominua
I katërti
(Dita 99)
Neda Nuk kishte
nominime
Emiljo
Henes
Algen Emiljo
Toros
Elisa
Emiljo
Ermela
Ervin
Jonela
Mirjeta
Ermela
Jonela
Klodiana
Mirjeta
Jonela
Ermela
Ergys
Shkelqim
Klodiana Klodiana
Petrit
Klodiana
Alma
Mirjeta
Ergys
U
nominua
Doli
(Dita 92)
Mirjeta Nuk kishte
nominime
Emiljo
Henes
Ermela Ermela
Ervin
Ermela
Ervin
Petrit
Ervin
Jonela
Neda
Klaudia
Neda
Alma
Neda
Jonela
Ermela
Shkelqim
Petrit
Neda Alma
Neda
Neda
Orgen
Ermela
Neda
Doli
(Dita 92)
Alma Nuk kishte
nominime
Henes
Toros
Algen Elisa
Ermela
Elisa
Ermela
Ermela
Ervin
Jonela
Klaudia
Algen
Ergys
Ermela
Jonela
Ogren
Ermela
Ergys
Petrit
Ermela Orgen
Ermela
Ermela
Orgen
Doli
(Dita 85)
Klodiana Nuk kishte
nominime
Emiljo
Toros
Ermela Ermela
Ervin
Ermela
Ervin
Ermela
Shkelqim
Alkena
Jonela
Neda
Shkelqim
Ermela
Neda
Ermela
Jonela
Petrit
Shkelqim
Ermela Neda
Orgen
Neda
Orgen
Doli
(Dita 78)
Petrit Nuk ishte
në shtëpi
Algen
Edison
Alkena
Jonela
Algen
Jonela
Algen
Ogren
Ermela
Jonela
Ermela
Neda
Ermela Ermela
Orgen
Doli
(Dita 78)
Shkelqim Nuk ishte
në shtëpi
Edison
Klodiana
Klodiana
Jonela
Klodiana
Mirjeta
Petrit
Ogren
Ogren
Klodiana
Ermela
Mirjeta
Doli
(Dita 71)
Jonela Nuk ishte
në shtëpi
Edison
Shkelqim
Alkena
Neda
Alma
Petrit
Alma
Neda
Ogren
Alma
Doli
(Dita 64)
Algen Nuk ishte
në shtëpi
U
nominua
Ermela Alma
Ogren
Ergys
Ermela
Edison
Ermela
Alma
Neda
Alma
Neda
Mariel
Ogren
Doli
(Dita 57)
Klaudia Nuk ishte
në shtëpi
U
nominua
Ermela Ermela
Toros
Ermela
Ervin
Ermela
Ervin
Alkena
Klodiana
Algen
Ermela
Doli
(Dita 50)
Alkena Nuk kishte
nominime
Emiljo
Toros
Toros Ermela
Ervin
Ermela
Ervin
Ermela
Ervin
Jonela
Klaudia
Doli
(Dita 43)
Ervin Nuk ishte
në shtëpi
U
nominua
Algen Elisa
Klaudia
Elisa
Emiljo
Algen
Alma
Doli
(Dita 36)
Edison Nuk ishte
në shtëpi
Algen
Shkelqim
U
përjashtua

(Dita 33)
Emiljo Nuk kishte
nominime
Henes
Toros
Ermela Ermela
Ervin
Ermela
Ervin
Doli
(Dita 29)
Elisa Nuk ishte
në shtëpi
U
nominua
Ermela Emiljo
Ermela
Ermela
Ervin
Doli
(Dita 29)
Faton Nuk ishte
në shtëpi
U
largua

(Dita 25)
Toros Nuk kishte
nominime
Alkena
Alma
Alma Alkena
Mirjeta
Doli
(Dita 22)
Kreshnik Nuk ishte
në shtëpi
U
nominua
Doli
(Dita 15)
Hënes Nuk kishte
nominime
Emiljo
Ogren
Doli
(Dita 15)
Olger Nuk kishte
nominime
Doli
(Dita 8)
Vladimir Nuk kishte
nominime
Doli
(Dita 8)
Fatjona Nuk kishte
nominime
Doli
(Dita 8)
Imelda U
nominua
Doli
(Dita 8)
Nominuar
për
të dalë
Imelda Emiljo
Henes
Toros
- Algen
Ermela
Ervin
Toros
Algen
Elisa
Ermela
Ervin
Algen
Ermela
Ervin
Alkena
Jonela
Neda
Algen
Alma
Ermela
Klaudia
Neda
Algen
Alma
Ermela
Klodiana
Mirjeta
Neda
Ogren
Ergys
Ermela
Jonela
Ogren
Petrit
Shkelqim
Ermela
Klodiana
Neda
Petrit
Shkelqim
Ermela Ermela
Klodiana
Neda
Ogren
Petrit
Ergys
Ermela
Klodiana
Mariel
Mirjeta
Ergys
Ermela
Mirjeta
Neda
All
housemates
All
housemates
Të gjithë
banorët
Algen
Elisa
Ermela
Ervin
Klaudia
Kreshnik
Edison
Emiljo
Petrit
Alma
Neda
Ogren
Doli Imelda
45%
për të qëndruar
Hënes
45%
për të dalë
Algen
pë tu
nominuar
Toros
36%
për të dalë
Elisa
34%
për të dalë
Ervin
?%
për të dalë
Alkena
37%
për të dalë
Klaudia
32%
për të dalë
Algen
30%
për të dalë
Jonela
32%
për të dalë
Shkelqim
37%
për të dalë
Ermela
70%
për të qëndruar
Petrit
28%
për të dalë
Klodiana
?%
për të dalë
Mirjeta
34%
për të dalë
Neda
43%
për të dalë
Mariel
?%
për të fituar
(nga 4)
Ogren
?%
për të fituar
(nga 3)
Fatjona
0.8%
për të qëndruar
Vladimir
1.1%
për të qëndruar
Kreshnik
7.6%
për të qëndruar
Emiljo
?%
për të dalë
Alma
36%
për të dalë
Ergys
?%
për të fituar
(nga 2)
Ermela
?%
Fituesja
(nga 2)
Olger
1.5%
për të qëndruar

Referime[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

 1. ^ "Profili i Alkenës në faqen zyrtare të Big Brother". Arkivuar nga origjinali më 30 dhjetor 2010. Marrë më 3 janar 2011. {{cite web}}: Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
 2. ^ "Profili i Almës në faqen zyrtare të Big Brother". Arkivuar nga origjinali më 30 dhjetor 2010. Marrë më 3 janar 2011. {{cite web}}: Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
 3. ^ "Profili i Emiljos në faqen zyrtare të Big Brother". Arkivuar nga origjinali më 30 dhjetor 2010. Marrë më 3 janar 2011. {{cite web}}: Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
 4. ^ "Profili i Ergysit në faqen zyrtare të Big Brother". Arkivuar nga origjinali më 30 dhjetor 2010. Marrë më 3 janar 2011. {{cite web}}: Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
 5. ^ "Profili i Fatjonës në faqen zyrtare të Big Brother". Arkivuar nga origjinali më 30 dhjetor 2010. Marrë më 3 janar 2011. {{cite web}}: Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
 6. ^ "Profili i Hënesit në faqen zyrtare të Big Brother". Arkivuar nga origjinali më 30 dhjetor 2010. Marrë më 3 janar 2011. {{cite web}}: Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
 7. ^ "Profili i Imeldës në faqen zyrtare të Big Brother". Arkivuar nga origjinali më 30 dhjetor 2010. Marrë më 3 janar 2011. {{cite web}}: Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
 8. ^ "Profili i Kldjanës në faqen zyrtare të Big Brother". Arkivuar nga origjinali më 30 dhjetor 2010. Marrë më 3 janar 2011. {{cite web}}: Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
 9. ^ "Profili i Mareilit në faqen zyrtare të Big Brother". Arkivuar nga origjinali më 30 dhjetor 2010. Marrë më 3 janar 2011. {{cite web}}: Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
 10. ^ "Profili i Mirjetës në faqen zyrtare të Big Brother". Arkivuar nga origjinali më 30 dhjetor 2010. Marrë më 3 janar 2011. {{cite web}}: Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
 11. ^ "Profili i Nedës në faqen zyrtare të Big Brother". Arkivuar nga origjinali më 30 dhjetor 2010. Marrë më 3 janar 2011. {{cite web}}: Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
 12. ^ "Profili i Ogrenit në faqen zyrtare të Big Brother". Arkivuar nga origjinali më 30 dhjetor 2010. Marrë më 3 janar 2011. {{cite web}}: Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
 13. ^ "Profili i Olgerit në faqen zyrtare të Big Brother". Arkivuar nga origjinali më 30 dhjetor 2010. Marrë më 3 janar 2011. {{cite web}}: Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
 14. ^ "Profili i Torosit në faqen zyrtare të Big Brother". Arkivuar nga origjinali më 30 dhjetor 2010. Marrë më 3 janar 2011. {{cite web}}: Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
 15. ^ "Profili i Vladimirit në faqen zyrtare të Big Brother". Arkivuar nga origjinali më 30 dhjetor 2010. Marrë më 3 janar 2011. {{cite web}}: Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
 16. ^ "Profili i Algenit në faqen zyrtare të Big Brother". Arkivuar nga origjinali më 7 janar 2011. Marrë më 4 janar 2011. {{cite web}}: Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
 17. ^ "Profili i Elisës në faqen zyrtare të Big Brother". Arkivuar nga origjinali më 7 janar 2011. Marrë më 4 janar 2011. {{cite web}}: Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
 18. ^ "Profili i Ermelës në faqen zyrtare të Big Brother". Arkivuar nga origjinali më 7 janar 2011. Marrë më 4 janar 2011. {{cite web}}: Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
 19. ^ "Profili i Ervinit në faqen zyrtare të Big Brother". Arkivuar nga origjinali më 7 janar 2011. Marrë më 4 janar 2011. {{cite web}}: Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
 20. ^ "Profili i Klaudias në faqen zyrtare të Big Brother". Arkivuar nga origjinali më 7 janar 2011. Marrë më 4 janar 2011. {{cite web}}: Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
 21. ^ "Profili i Kreshnikut në faqen zyrtare të Big Brother". Arkivuar nga origjinali më 7 janar 2011. Marrë më 4 janar 2011. {{cite web}}: Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
 22. ^ "Profili i Edisonit në faqen zyrtare të Big Brother". Arkivuar nga origjinali më 23 janar 2011. Marrë më 11 shkurt 2011. {{cite web}}: Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
 23. ^ "Profili i Fatonit në faqen zyrtare të Big Brother". Arkivuar nga origjinali më 21 janar 2011. Marrë më 11 shkurt 2011. {{cite web}}: Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
 24. ^ "Profili i Jonelës në faqen zyrtare të Big Brother". Arkivuar nga origjinali më 23 janar 2011. Marrë më 11 shkurt 2011. {{cite web}}: Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
 25. ^ "Profili i Petritit në faqen zyrtare të Big Brother". Arkivuar nga origjinali më 21 janar 2011. Marrë më 11 shkurt 2011. {{cite web}}: Mungon ose është bosh parametri |language= (Ndihmë!)
 26. ^ Profili i Shkëlqimit në faqen zyrtare të Big Brother[lidhje e vdekur][lidhje e vdekur]

Lidhje të jashtme[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]