Hazir Haziri (aktor)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Shko te: navigacion, kërko
HAZIR HAZIRI.jpg
HAZIR HAZIRI,aktor.jpg

Hazir Haziri është nga aktorët e rinjë shqiptarë, është i diplomuar në Fakultetin e Arteve në Universitetin e Prishtinës në degën e Artit Dramatik. Më pas ka vazhduar studimet pos-diplomike, dhe mbanë titullin Master i Aktrimit. Aktualisht punon ne Fakultetin e Arteve UP, si Prof. Ass. i lendes se Aktrimit

Është angazhuar në shumë shfaqje teatrore dhe filma artistik si aktor dhe regjisor. Ai është prezentuar me sukses në shumë festivale teatrore- filmike kombëtare dhe ndërkombëtare, duke u shpërblyer me disa çmime.

Filmografia[redakto | redakto tekstin burimor]

 • "“Kufomat”, film artistik, Regjia: Luan Kryeziu
 • "“Jeta Ime”, film i shkurtër, Regjia: Agron Maliqi
 • "“20 cent”, film i shkurtër, Regjia: Robert Bacaj
 • "“Jeta e një toke” serial televiziv, Regjia: Luan Daka
 • "“Në përvjetorin e martesës” film artistik, Regjia: Artan Malaj, Shqipëri 2008
 • "“Mesazhi"” film artistik, Regjia: Besnik Zogaj, Kosova 2008
 • "“kontejneri"” film m.shkurter artistik, Regjia: Arian Mustafa,UP Kosova 2009
 • "“Gjallë” film artistik, Regjia: Artan Minarolli, Shqipëri, Austri, Francë 2009
 • "“Liqeni”- film artistik i shkurtër, Regjia: Rina Kllokoqi, Kosova Nine-Eleven 2009
 • "“Gomarët e Kufirit”- film artistik, Regjia: Jeton Ahmetaj, Kosova 2009-2010
 • "“[[Hija e jetës]”- film artistik, Regjia: Ajmone Salihu, Kosova 2010
 • "“Muzgu”- film artistiki shkurtër, Regjia: Arian Mustafa, UP Kosova 2010
 • "“Der Albaner”- film artistik, Regjia: Johanes Naber, Germany, Albania 2009-2010
 • "“Bodrumi”- film artistik i shkurter, Regjia: Arian MUSTAFA, KOSOVA,UP, CineProductin dhe H&H Prduction 2011
 • "“The Truth”- film artistik, Regjia: Besnik Zogaj, BAT entertainment Norvegji, Creative Studio 2013
 • "“Amel”- film artistik i shkurter, Regjia: More Raca, KOSOVA,UP 2013
 • "“The Return”- film artistik , Regjia: Kastriot Abdyli, Maqedoni, Kosove, France 2013

Teatër[redakto | redakto tekstin burimor]