Infermieri

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Infermieria është një profesion shëndetësor i përqendruar në kujdesin e individëve, familjeve dhe komuniteteve në mënyrë që ata mund të arrijnë, të mbajë, ose të shërojnë shendetin optimal dhe cilësinë e jetës.