Lista e fakulteteve në Shqipëri

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Lista e fakulteteve në Shqipëri, publik dhe privat, sipas qyteteve.

Tiranë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Universiteti i Tiranës[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Universiteti Politeknik i Tiranës[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Universiteti Bujqësor i Tiranës[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Universiteti i Arteve, Tiranë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Universiteti i Mjekësisë, Tiranë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Universiteti i Sporteve të Tiranë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Universiteti Europian i Tiranës[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Universiteti Bedër[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Universiteti Epoka[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]