Jump to content

Literatura mbi ngjarjet e vitit 1997

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Librat e shkruar mbi ngjarjet e vitit 1997 janë si më poshtë :

  • Rënia e Demokracisë”, Afrim Krasniqi, 1998, Eurorilindja
  • Shqipëria jashtë Veriut dhe Jugut”, Ibrahim Kelmendi, 1997, Zëri i Kosovës
  • Unë e pashë kush e dogji Vlorën”, Gëzim Zilja, 2000, Pelioni
  • Skaner 1997”, Gëzim Zilja
  • Kryengritje e tradhtuar”, Panajot Barka
  • Lufta jo civile”, Preç Zogaj
  • Humnerë ‘97”, Bashkim Fino
  • Viti ‘97, Prapaskenat e krizës që rrënuan shtetin”, Mero Baze, 2010, Toena
  • Nëntëdhjeteshtata, Apokalipsi i Rremë”, Fatos Lubonja, 2011 , Marin Barleti

Gazeta Shqip :https://web.archive.org/web/20110322234045/http://www.gazeta-shqip.com/opinion/d031cb5e5ecf37fc0d5ce81cd78f1c83.html