Përdoruesi:1l2l3k/Veglat e Punës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Veglat e punës[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Socks[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Per t'u permiresuar dhe perkthyer anglisht[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Komunat e Italise[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Aosta

Fshatrat e Shqiperise[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Lista e Monumenteve në Shqipëri[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Të tjera[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Paralajmërime[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Paralajmërim|XXXX}}
{{Paralajmërim 2|XXXX}}
{{Paralajmërim 3|XXXX}}

Blloqe e zhbllokime[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Afrime[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Sanxhaqet e kazate[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Foto[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Korca

Burime[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]