Përdoruesi:Euriditi/Ngjarje më parë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Anglisht

1 dhjetor[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Anije transportuese e kompanisë Exxon në shkretëtirë.


2 dhjetor[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

"La Guardia" në Aeroport Nju Jork


3 dhjetor[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]


4 dhjetor[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Londra në smog.


5 dhjetor[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Misteri i Trekëndëshit të Bermudës.


6 dhjetor[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Vanguard rocket eksplodon në lansim.


7 dhjetor[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Fotografia Merkeri i Kaltër e realizuar nga ekipi i programit Apollo 17.
  • 1941 - LDB: Kanada i shpall luftë Finlandës, Hungarisë, Rumanisë dhe Japonisë.
  • 1972 - Apollo 17, misioni i fundit Apollo për në Hënë, u lëshua. Ekipi bëri foton e njohur si "Mermeri i Kaltër" pasi që u larguan nga Toka. (figura)
  • 1993 - Udhëtari Colin Ferguson vrau 6 njerëz dhe lëndoi 19 tjerë në LIRR në Nassau County, New York.
  • 2005 - Rigoberto Alpizar, udhëtar në American Airlines Flight 924 i cili pretendonte gjola se ka bombë u vra nga air marshallët në Miami International Airport.