Pixar

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Pixar

Pixar Animation Studios është një ndërmarrje në Emeryville, Kalifornia, që është specializuar në animim kompjuterit dhe CGI. Pixar ka fituar deri tani rreth 20 Oskara.