Wikipedia:Kategoritë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

ENCIKLOPEDIA[redakto tekstin burimor]

Matematika, Shkencat natyrore jo biologjike, Teknika[redakto tekstin burimor]

Shkencat e jetës[redakto tekstin burimor]

Gjeografia dhe renditja zonale[redakto tekstin burimor]

Historia[redakto tekstin burimor]

Si kategori kryesore radhitet:

Shoqëria[redakto tekstin burimor]

Besimi fetar dhe Filozofia[redakto tekstin burimor]

Gjuha[redakto tekstin burimor]

Arti dhe Kultura[redakto tekstin burimor]

Literatura[redakto tekstin burimor]

Kategori të tjera bëjnë të mundur gjetjen më të saktë të emërtimit. Kjo ndodh nëpërmjet:

Kjo do të thotë, që:

Çdo autor, çdo krijim letrar dhe çdo emërtim tjetër letrar und t'i përkasë disi një epoke të literaturës, një gjuhe ose një përmbajtjeje letrare.

Sporti, Koha e lirë dhe Lojrat[redakto tekstin burimor]

Biografia

Të brendshme