Wikipedia:Projekti Futbolli

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Rreth Projektit Futboll

Mirësevini në projektin dedikuar futbollit!

Projekti ka për qëllim zgjerimin e tërësisë së artikujve në lidhje me botën sportive të futbollit si dhe përmirësimin e atyre ekzistues. Ky qëllim shpresohet të përmbushet me anë të kontribuesve, redaktorëve si dhe përkthyesve vullnetarë të përfshirë në projekt. Nëse jeni të interesuar t'i bashkoheni WikiProjektit në fjalë mjafton të shtoni emrin tuaj në listën e pjesëmarrësve, të hidhni një sy te qëllimet e detyrat kryesore aktuale dhe të filloni punën për përmbushjen e tyre.

Ky projekt është krijuar nga disa Wikipedianë për të bashkërenduar më mirë punën e tyre në shtimin e përmirësimin e artikujve në lidhje me futbollin. Kjo faqe si dhe nënfaqet e saj përmbajnë sugjerimet e tyre; Shpresohet se ky projekt do të ndihmojë në përfshirjen e Wikipedianëve të tjerë.

Qëllimet
Projekti ndahet në disa faza:
  1. Gjetja dhe përfshirja e të gjithë artikujve aktual në lidhje me futbollin.
  2. Përcaktimi i të gjithë artikujve të cunguar në lidhje me futbollin.
  3. Shtimi i përgjithshëm i numrit të artikujve në lidhje me futbollin.
Tabela e punës
Info
WikiProjekti Projekti Futbolli
KategoriaFutboll
A ka qëllime?Po

Anëtarësohu
Artikuj të përkryer
Stampa
  • {{Projekti Futbolli}} - stampë që vendoset në faqen e diskutimit të artikujve rreth këtij projekti