Faqe të verdha

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Fletë të Verdha (angl.: Yellow Pages / gjer.: Gelbe Seiten) është një nga direktoriumet informative me të vjetra qe njeh historia e internetit.

Për herë te parë u publikua para me shumë se 100 viteve, dhe gjatë viteve të fundit te shekullit te kaluar dhe fillimit te këtij mijëvjeçari të ri, zuri një vend te rëndësishëm në botën e internetit, duke u bërë kështu një shtëpi informative për njerëz dhe personalitete te fushave te ndryshme.

Lidhje të jashtme[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]